TIKTAK maakt line-up voor Kingsnight bekend!

TIKTAK maakt line-up voor Kingsnight bekend!

TIKTAK Kingsnight vindt dit jaar plaats in Rotterdam in de Maassilo en in Amsterdam in AIR. De organisatie heeft de line-up bekend gemaakt en het beloofd veel goeds!

Line-up Rotterdam

We beginnen eerst met de line-up van TIKTAK Kingsnight Rotterdam, want wow, die is goed zeg! De organisatie heeft maar liefst vier grote artiesten weten te strikken. Dit zijn Ronnie Flex, Frenna, Snelle én Sevn Alias. Als dit je niet overhaalt om te gaan, dan weet ik het ook niet meer. 😉 De andere toppers zijn onder andere Freddy Moreira, Johnny 500 en Childsplay. Benieuwd naar de hele line-up? Je checkt het op de pagina van TIKTAK Kingsnight!

Line-up Amsterdam

De line-up voor Amsterdam is minder groot, maar alsnog top! De grote headliner is Frenna, die samen met onder andere Donny Roelvink, Girls Love DJs, Devarsity en Rino Sambo de tent af gaan breken. Naast de artiesten die tot nu toe bekend zijn gemaakt, zullen er nog een aantal namen volgen. Waarschijnlijk worden deze bekend gemaakt via de timetable.

© Facebook TIKTAK

Ticketverkoop

De ticketverkoop is al eventjes begonnen. Er zijn nog Early Bird Tickets beschikbaar voor Rotterdam. Voor Amsterdam zijn er op dit moment Regular Tickets te koop.

23 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter