TIKTAK NYE maakt line-up bekend!

TIKTAK NYE maakt line-up bekend!

Oud & Nieuw komt steeds dichterbij en alle NYE feesten duiken weer op. Zo ook TIKTAK New Years Eve Festival. TIKTAK heeft maar liefst 5 steden uitgekozen waar ze het dikste en grootste nieuwjaarsfeest in de eclectische muziek neer gaan zetten! Vandaag is de line-up bekend gemaakt voor alle steden. Geloof me, het belooft veel goeds! In elke stad wordt de tweede area verzorgd door Vunzige Deuntjes.

Line-up 

De grootste namen staan op de line-up en zullen aanwezig zijn om een te gekke performance neer te gaan zetten. Zo komen Ronnie Flex en Bizzey bij 4 van de 5 steden langs en zal onder andere Lil Kleine bij 3 steden langs gaan. Hieronder de steden met de line-up bekendmaking:

Amsterdam

In Amsterdam wordt nieuwjaar heerlijk ingeluid in de AFAS Live. Zo komen naast Broederliefde, Dyna en Jonna Fraser onder andere ook: Snelle en Sevn Alias. De laatste twee zijn bij TIKTAK NYE alleen in deze stad te zien. Check de andere namen van de artiesten hieronder:

TIKTAK NYE line-up Amsterdam

 

Rotterdam

Rotterdam gebruikt de Maassilo als locatie. Natuurlijk kan Broederliefde niet ontbreken in hun eigen stad. Verder blazen Frenna, Johnny 500 en Boef het dak er vanaf! DJ Wef is bij TIKTAK NYE alleen in deze stad te zien. De rest van de line-up is als volgt:

TIKTAK NYE Line-up Rotterdam

 

Eindhoven

Er zijn 2 steden in Brabant waar TIKTAK zich dit jaar vestigt. Ronnie Flex, Frenna en Jonna Fraser zijn deze avond zeker in Eindhoven aanwezig. Verder krijgen MR.Polska en Biggi de eer om nieuwjaar groots te openen in het Klokgebouw. Benieuwd naar de rest van de namen? Check de line-up op de onderstaande afbeelding:

TIKTAK NYE Line-up Eindhoven

 

Utrecht

Naast 2 van de grootste namen op dit moment, mogen Dopebwoy en Poke zeker niet ontbreken. Deze mannen zijn bij TIKTAK NYE alleen te vinden in Utrecht! Zij zullen met de rest van de line-up Central Studios doen ontploffen! Check de andere namen hieronder:

TIKTAK NYE Line-up Utrecht

 

Breda

New Years Eve zal in Breda groots gevierd worden in het Breepark. Dit klinkt als een outdoor locatie, maar dat is het niet! Naast de 3 mega namen komen ook Jonna Fraser, Childsplay en Girls Love DJs. Andere namen die deze stad tekeer zullen laten gaan zie je hieronder:

TIKTAK NYE Line-up Breda

TIKTAK New Years Eve zal dus in 5 steden terug te vinden zijn op 31 december 2019. Iedereen gaat hier knallend het nieuwe jaar in op de lekkerste urban, hiphop, house, R&B, dubstep, pop en moombahton! Je moet minimaal 18 jaar zijn om binnen te mogen komen. De festivals starten in elke stad om 22:00 en eindigen om 06:00.

Neem nog rustig een kijkje bij alle festivals van TIKTAK tijdens NYE (en daarbuiten)!

2 oktober 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter