Tips om te overnachten na Mysteryland

Tips om te overnachten na Mysteryland

Een van de grootste dance festivals van Nederland (met in totaal ruim 130.000 bezoekers vorig jaar): Mysteryland. Dit jaar wordt het festival van vrijdag 23 t/m zondag 25 augustus georganiseerd, opnieuw op het voormalig Floriadeterrein in Hoofddorp. Ga je meerdere dagen of blijf je zelfs het hele weekend, dan is een overnachting in de buurt / op de camping wel handig. In dit artikel zetten we verschillende opties voor je op een rijtje.

Camping
De camping van Mysteryland is immens. Er slapen hier meer dan 15.000 gasten met veel verschillende nationaliteiten. Hierdoor is het erg gezellig, en met hopelijk een beetje mooi weer. Wat is er allemaal te doen op de camping? Op vrijdagavond begint het feest al op maar liefst zes stages, met een flinke line-up. Wat te denken van Oliver Heldens (met een eigen area), Vunzige Deuntjes host een eigen stage en vele andere grote namen zijn aanwezig. Ook op zaterdag en zondag kun je na het festival nog even doorgaan op deze stages, speciaal toegankelijk voor campinggangers. Er zijn nog camping + weekend tickets beschikbaar (€189)!

Hotel
Wil je het festival wel meerdere dagen bezoeken, maar ben je op zoek naar wat meer comfort? Bekijk dan eens hotels in de buurt. De camping kan namelijk wel eens chaos zijn. Je wordt vroeg wakker van de hitte en het licht van de zon. Bij slecht weer kan alles nat en vochtig worden. Een hotel kan dan uitkomst bieden. Er zit bijvoorbeeld een Van der Valk in Haarlem, bekijk hier de last minute deals. Wat is er chiller dan na een dagje festivallen lekker te douchen en neer te ploffen op een heerlijk hotelbed? Juist, heel weinig.

Airbnb
Is een hotel dan weer net iets te luxe voor je? Er zijn ook genoeg mensen die hun woning aanbieden op Airbnb. Het scheelt je waarschijnlijk wat in de kosten en je komt ook nog vaak gezellige mensen tegen. Je kunt er daarvoor- of daarna (mits de kater het toe laat) natuurlijk ook nog een dagje een stad in de buurt bezoeken. Zo is er genoeg te zien in de prachtige stad Haarlem bijvoorbeeld.

7 augustus 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter