Tomorrowland 2024 tickets: alles wat je moet weten

Tomorrowland 2024 tickets: alles wat je moet weten

In 2024 keert het magische festival Tomorrowland weer terug naar België! Het festival vindt twee weekenden plaats: 19 t/m 21 juli en 26 t/m 28 juli. Elk jaar heeft Tomorrowland een thema, wat je overal omtrent het festival terugvindt. Dit jaar is het thema “LIFE”. De naam laat nog veel aan de verbeelding over, maar het zal gegarandeerd weer een fantastische editie worden.

De tickets van Tomorrowland zijn altijd binnen enkele seconden uitverkocht, dus wees goed voorbereid als je een ticket wil kunnen bemachtigen. Zet 6 december maar vast in je agenda, want dan begint de pre-registratie voor Tomorrowland 2024. Hiervoor zul je een account aan moeten maken op de website. Let op! Een pre-registratie geeft geen garantie op tickets.

Na het inloggen kun je bij de pre-registratie kiezen voor een van de weekenden waarvoor jij tickets wil. Let goed op dat je het goede weekend aanklikt, want je krijgt een speciale code voor dat weekend!

Op de dag dat de ticketsale start (hou de festivalpagina in de gaten voor de laatste updates), ontvang je die speciale code via de mail. Via die code kom je terecht in de ticketshop, waarbij je kunt kiezen tussen 4 soorten tickets:

  • Tomorrowland Tickets (day en weekend tickets)
  • Dreamville Packages (accomodaties om te overnachten, inclusief festival tickets)
  • Global Journey Packages (travel packages, inclusief festival tickets)
  • Hospitality Packages (packages om jouw Tomorrowland ervaring exlusiever en luxer te maken)

Goed om te weten: je kunt maximaal 4 tickets kopen en je moet de ticket(t) direct betalen. Kun je de tickets niet direct betalen? Dan worden ze geannuleerd. Zorg dus dat je voldoende geld op je rekening hebt staan!

Zodra er is betaald, ontvang je een bevestiging via de mail. Hierin staat belangrijke informatie die je goed moet bewaren tot het einde van het festival. Rond juli 2024 zul je je bandje(s) voor het Tomorrowland Festival 2024 thuis ontvangen. Deze moet je activeren voordat je het festival betreed.

Zorg op de dag van het festival dat jouw bandje strak om de pols zit, en dan is er nog maar een ding heel belangrijk: genieten van alles wat Tomorrowland te bieden heeft!

Wil je meer weten over de ticketsale, line-up en de sfeer? Hier kun je alle informatie over het Tomorrowland Festival 2024 vinden. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, wij beantwoorden ze graag onder dit artikel.

17 november 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter