Tomorrowland mogelijk uitgesteld naar einde van de zomer

Tomorrowland mogelijk uitgesteld naar einde van de zomer

Update 18-03-2021: De festivalorganisatie van Tomorrowland heeft vandaag laten weten dat de editie inderdaad een aantal weken wordt opgeschoven. Het eerste weekend zal plaatsvinden op vrijdag 27 t/m zondag 29 augustus 2021 en het tweede weekend op vrijdag 3 t/m zondag 5 september 2021.

Eén van de grootste dance-festivals van de wereld, Tomorrowland, heeft plannen om de editie van dit jaar mogelijk uit te stellen. Normaal gesproken zou de editie in juli plaats vinden, maar de organisatie heeft laten weten op zoek te zijn naar een eventuele nieuwe datum; mogelijk eind augustus of begin september.

De ultieme Tomorrowland experience

Tomorrowland laat weten de hoop nog niet te hebben opgegeven. De festivalorganisatie zegt contact te hebben met verschillende stakeholders en dat de nodige aanvragen zijn ingediend om het festival te kunnen verplaatsen. Tomorrowland wil namelijk net als voorheen twee weekenden organiseren en de bezoekers de maximale experience kunnen bieden als voorgaande jaren. Tegen de tijd dat het festival plaats zou vinden, zouden er meer mensen gevaccineerd zijn en zou de kans groter zijn om net als voorheen buitenlandse bezoekers te kunnen verwelkomen. Wél wordt er rekening mee gehouden dat er in sommige landen nog niet gereisd mag worden.

Duidelijkheid Vlaamse festivalzomer

De Vlaamse regering heeft beloofd tegen half maart meer duidelijkheid te verschaffen over de festivalzomer. Echter wordt de huidige data van Tomorrowland – 16 t/m 18 juli en 23 t/m 25 juli – nog niet definitief afgeschreven benadrukt woordvoerster Debby Wilmsen. Niet alleen Tomorrowland maar ook Rock Werchter heeft laten weten de editie naar het einde van de zomer te willen verplaatsen.

10 maart 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter