Top 5 festival gadgets

Op een festival zijn een aantal dingen onmisbaar. In dit artikel zetten we de belangrijkste festival gadgets op een rijtje.

Partydopfestival-party-dop
Waarom zitten er nooit doppen op flesjes water die op festivals worden verkocht? Deze vraag hoor je vaak voorbij komen, er zijn verschillende antwoorden. Het zou niet veilig zijn: het is gevaarlijker als je op een fles met dop (én dus met lucht) gaat staan dan zonder. En je zou met volle flesjes makkelijker kunnen gooien. Maar waarschijnlijk de echte reden: je drinkt sneller zonder dop dan mét, en dat scheelt natuurlijk omzet voor festival organisaties. Maarrr, er is iets op gevonden: de partydop. Deze dop past op alle flesjes, en is makkelijk schoon te maken.

Spacebril
Soms is het handig om gewoon even je ogen te verbergen. Je moet daarnaast natuurlijk ook blijven shinen. De spacebril is de ideale combinatie. Deze bril geeft zelfs licht! Ga je liever voor de casual bril? Zorg dan in ieder geval dat je niet je peperdure Ray-Ban meeneemt. We spreken uit ervaring: een zonnebril is snel kwijt geraakt op een festival. Beter zet je een dagje een wat goedkopere bril op.

Powerbank
Een powerbank mee naar een festival? Het klinkt misschien lomp, maar tegenwoordig zijn deze dingen compact en makkelijk mee te nemen. Past prima in je broekzak, en zo kun je de gehele dag je mobiel opladen. Extra tip: zet je mobieltje tijdens het festival op vliegtuigmodus of schakel de energiebesparing in. Je vrienden zoeken gaat het op het einde dan een stuk makkelijker.

stay-connected

Waaierparty-shot
Het kan bloedheet worden op een festival. De dansjes gecombineerd met de felle zon zorgen voor hoge temperaturen. Niets is dan lekkerder dan even afkoelen. Ideaal: een raketje in de schaduw. Daarna: een festival waaier. Vaak op het festival te koop, geen zin om in de rij te staan? Ook online kun je ze al aanschaffen. Naast de verkoeling is het natuurlijk ook een mooi festival aandenken.

Party Support
Wel eens van dit shot gehoord? Helemaal legaal en vooral handig tijdens en na een stevig festival. Wat zit hier allemaal hoor ik je denken? Vitamines, mineralen en aminozuren. Oftewel: een boost zodat je weer even door kan op een gezonde manier. Dit shot heeft ook nog eens een lekker smaakje. Kost maar een paar euro. Check onze agenda op welke feestjes je deze gadgets allemaal kan gebruiken.

1 mei 2017

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter