Top 5 leukste feesten in januari 2023

Top 5 leukste feesten in januari 2023

Wij wensen jullie allemaal een Gelukkig Nieuwjaar toe. Hopelijk hebben jullie het afgelopen jaar veel mooie herinneringen gemaakt op de tofste feesten & festivals en hebben jullie 2022 feestelijk kunnen afsluiten. Bij een feestelijk einde hoort natuurlijk ook een feestelijk begin. Dus wat wordt het eerste feest of festival waarmee jij het festivalavontuur van 2023 gaat beginnen? Wij hebben voor jullie alvast de vijf leukste feesten in januari op een rijtje gezet, misschien vind jij hiertussen jouw eerste feestje van het jaar.

5. Sneeuwbal Winterfestival

Op zaterdag 28 januari keert het Sneeuwbal Winterfestival eindelijk weer terug! Het Utrechtse Park Transwijk wordt weer omgetoverd tot een groot feest in het teken van house, techno, sneeuw, foute skipakken en confetti. De ticketverkoop is al een tijdje bezig en gaat de laatste tijd steeds sneller. Voor het laatste aantal regular tickets betaal je €53,35 voor een ticket. In de Late Bird ticketfase, die hierna komt, betaal je €56,35 voor een kaartje. Artiesten als Vntm, DiØn & La Fuente zullen aanwezig zijn tijdens dit grote Winterfestival.

4. REACTiVATE

Heb je al een klein beetje heimwee naar de hardstyle feesten, waar je volop kunt hakken en beuken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op zaterdag 28 januari vindt REACTiVATE weer plaats in het Tilburgse Poppodium 013. Met dj’s als: Ran-d, The Pitcher & Noisecontrollers op de line-up belooft het een mooi feest te worden. De tickets zijn nog verkrijgbaar, voor maar liefst €42,50 kun je al een regular ticket scoren.

3. Tegendraads

Op zaterdag 14 januari is het tijd voor de eerste editie van Tegendraads. Het nieuwe techno feest vindt plaats in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De line-up bestaat uit de vetste artiesten uit de techno scene. Onder anderen: Charlie Sparks, Paula Temple & Jan Vercauteren zullen hier aanwezig zijn. De tickets zijn inmiddels uitverkocht. Wel kun je nog TicketSwap in de gaten houden voor tickets die eventueel nog beschikbaar komen. De ticketprijs ligt rond de €62,23.

2. Awakenings Eindhoven

Na een mooie start van 2023 tijdens de New Year Special van Awakenings in het Amsterdamse Gashouder, is het nu tijd voor Awakenings Eindhoven. Het Klokgebouw zal op zaterdag 28 januari weer helemaal gesloopt worden, want deze keer vinden er maar liefst twee feesten plaats. Tijdens Awakenings By Day kun je genieten van de muziek van o.a. Adam Beyer, Reinier ZonneveldKlangkuenstler. Ook tijdens Awakenings By Night kun je genieten van de harde sets van Reinier Zonneveld. Daarnaast zullen ook Amelie Lens, Fjaak en nog veel meer artiesten aanwezig zijn. Awakenings By Day is inmiddels volledig uitverkocht. Je kunt tickets proberen te bemachtigen via TicketSwap voor €85,65. Voor Awakenings By Night zijn er nog wel tickets over, deze tickets kosten €66,00.

1. Mystic Winter Garden

Op zaterdag 21 januari & zondag 22 januari is het weer tijd voor de wintereditie van Mystic Garden. De Thuishaven in Amsterdam zal veranderen in magisch winterparadijs van Mystic Winter Garden. Op zaterdag kun je genieten van grote artiesten als: Odette, Moonwalk & Hollt. Op zondag kun je ook mooie sets verwachten van onder anderen: Beswerda, M-high & Olympe. Ondertussen zijn alle tickets al uitverkocht. Wel is er nog wel een aantal tickets beschikbaar gekomen op TicketSwap. Een dagticket kost rond de €46,00 en een weekend ticket tussen de €82,00 en €90,00.

Voor meer informatie over deze en nog veel meer festivals kun je terecht op onze website. Met welk festival trap jij jouw festivalavontuur van 2023 af? Laat het ons weten!

2 januari 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter