Top 5 Oud en Nieuw feesten 2022/2023

Top 5 Oud en Nieuw feesten 2022/2023

De tijd vloog zo snel voorbij, dat het alweer bijna nieuwjaar is. We kunnen dan terugkijken op een mooi en geslaagd jaar met veel mooie feestjes en festivals. Maar hoe mooi zou het zijn als je het jaar 2022 ook afsluit met een vet feest? Om jullie in de goede richting te helpen, hebben wij een lijstje gemaakt met de top 5 Oud en Nieuw feesten!

5. Verknipt NYE Special

Volop beuken op de harde techno van Verknipt op oudjaarsavond? Dat kan tijdens Verknipt NYE Special! Een groot feest met de beste techno dj’s in het Klokgebouw in Eindhoven. Op zaterdag 31 december zullen Dyen, Jan Vercauteren, SNTS en nog veel meer artiesten voor heerlijke sets zorgen. Alle tickets op de site van Verknipt zijn inmiddels uitverkocht. Wel zijn er nog tickets beschikbaar via TicketSwap. De prijs voor één ticket ligt rond de €80,00.

4. TIKTAK NYE

TIKTAK organiseert dit jaar twee feesten met Oud en Nieuw. TIKTAK NYE vindt plaats op zaterdag 31 december in AFAS Live in Amsterdam & in de Maassilo in Rotterdam. Meerdere artiesten zullen op beide feesten aanwezig zijn. Zo zullen Antoon, Christian D & DJ Dylvn op beide locaties voor een lekkere feestje zorgen. Een ticket voor TIKTAK NYE Amsterdam kost €64,50 en voor TIKTAK NYE Rotterdam €53,43.

3. Verknipt x Free Your Mind: New Years Eve

Naast Vernipt NYE Special organiseert Verknipt dit jaar samen met Free Your Mind een extra nieuwjaarsfeest: Verknipt x Free Your Mind: New Years Eve. Op zaterdag 31 december kun je genieten van een elf uur lange technofeest in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tussen de line-up zitten ook zeker een paar pareltjes, waaronder: Charlie Sparks, Nico Moreno & I Hate Models. De laatste ticketfase voor dit feest is begonnen, een Final Phase ticket kost €87,70. Wees er snel bij, want de ticketverkoop gaat erg snel!

2. elrow New Year Amsterdam

Tijdens oud en nieuw organiseert elrow ook een groot feest in het Taets Art and Event Park in Amsterdam. Op 31 december kun je het nieuwe jaar ingaan met lekkere deephouse en techno hitjes. De line-up is nog niet bekend, dus houd onze pagina van elrow New Year Amsterdam in de gaten voor alle updates. De kaartverkoop is inmiddels wel al bij de Final Release beland. Je kunt nu nog een ticket halen voor €89,50 maar wacht niet te lang als je erbij wilt zijn.

1. Awakenings

Awakenings tovert de Gashouder in Amsterdam dit jaar om tot een vierdaagse New Years Party, die vanaf donderdag 29 december t/m zondag 1 januari duurt. Dat is toch eens een mooie afsluiting van het jaar. Je kunt tijdens Awakenings lekker losgaan met je favoriete techno dj’s. Onder anderen 999999999, Cynthia Spiering, Pan-Pot & Richie Hawtin zullen aanwezig zijn. Voor Awakenings 30.12 en Awakenings 01.01 zijn er nog tickets beschikbaar voor €55,00. Awakenings 29.12 en Awakenings 31.12 zijn inmiddels al uitverkocht. Wellicht kun je nog tickets via TicketSwap bemachtigen. Een ticket voor donderdag 29 december kost dan ongeveer €94,00 & een ticket voor zaterdag 31 december kost rond de €114,00.

Hoe ga jij het huidige jaar afsluiten tijdens nieuwjaar? Het lot ligt in jouw handen. Begin 2023 in ieder geval met lekker feestje, dan zal de rest van het jaar ook een mooi en groot feest worden.

14 december 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter