Top 6 ADE 2022 specials

Top 6 ADE 2022 specials

Over iets minder dan een maand start ADE al. Amsterdam Dance Event is erg populair bij de liefhebbers van elektronische muziek. Veel mensen kunnen dan ook niet wachten totdat alle specials en line-ups bekend zijn, zodat ze zo snel mogelijk hu tickets kunnen scoren voor hun favoriete artiesten. Voor sommigen is het echter wel nog eens lastig om te kiezen tussen de vele feestje van ADE. Daarom hebben wij voor jullie een lijstje opgesteld met de zes leukste ADE evenementen van dit jaar.

1. ADE: Loveland

Loveland zal opnieuw alles op z’n kop zetten tijdens ADE. De edities die dit jaar te beleven zullen zijn, zijn 909 en Circoloco. Ook komen er speciale edities met grote artiesten als Maceo Plex, Solomun en Pan-Pot. Op 20, 21 & 22 oktober kun je genieten van de harde techno en house samen met Loveland. Vorig jaar waren de specials van Loveland een groot succes, dus wees snel bij de ticketverkoop. Deze feestjes wil je namelijk niet missen!

 

 

2. ADE: Awakenings

Awakenings organiseert negen verschillende specials dit jaar. Awakenings zal dit jaar ook officieel starten met ADE: Awakenings Opening Night op 19 oktober. Daarnaast wordt er op 20, 21, 22 en 23 oktober specials met bekende artiesten georganiseerd zoals: Charlotte De Witte, Carl Cox, Ritchie Hawtin, Adam Beyer, Joris Voorn, Joseph Capriati en Amelie Lens. Ook zal er een Awakenings Afterlife special plaatsvinden. Voor meer info over welke specials en artiesten er te zien zullen zijn, kun je naar onze ADE agenda.

 

 

3. ADE: DGTL

DGTL zoekt altijd een balans tussen kunst en muziek. Ze staan bekend om hun ruwe industriële podia, de vetste lichteffecten en visuals. Dit jaar zullen ze dus ook weer te zien zijn tijdens ADE. DGTL heeft dit jaar acht evenementen op de planning staan. Deze evenementen vinden plaats op 20, 21 & 22 oktober. Het programma is dit jaar uitgebreider dan van tevoren. Op zaterdag 22 oktober komen de leukste techno dj’s naar de ADE: DGTL. Onder andere artiesten als: Paula Temple, Dax J, Vladimir Dubyshkin en KI/KI.

 

4. AMF

AMF, ook wel bekend als Amsterdam Music Festival, zal dit jaar hun tien jarig jubileum vieren tijdens ADE. AMF zorgt elk jaar weer voor een line-up met de beste dj’s van over de hele wereld. Dit jaar staan niemand minder dan Matin Garrix, Afrojack, Armin van Buren en nog veel meer dj’s uit de dancemuziek wereld op de planning. AMF zal dit jaar plaatsvinden op 22 oktober.

 

 

5. ADE: Into the Woods

Net zoals in de vorige jaren zal er tijdens ADE een Into The Woods special zijn op de NDSM-Werf in Amsterdam. Het festival Into The Woods staat bekend om hun grote techno feesten. Dit jaar weer met een super grote en zieke line-up van 72 artiesten, waaronder Benny Rodrigues, Abstract Division en Octo Octa.  Bereid je dus goed voor, want op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober zal het grote techno feest weer beginnen.

 

 

6. ADE: Dockyard x Mystic Garden Festival

Twee werelden die jaarlijks samenkomen tijdens ADE: Dockyard en Mystic Garden Festival. Een rauw industriële wereld komt samen met de sprookjeswereld. Een super vet en magisch openluchtfestival tijdens ADE. Je kunt zelf kiezen welke kant jou meer aantrekt en de beide werelden bezoeken. Op 22 oktober kun je dit festival bezoeken en genieten van de te gekke line-up in het mysterieuze rijk. Met o.a. Alan Fitzpatrick, Matrixxman en Nicole Moudaber kun jij lekker uit je dak gaan!

 

3 oktober 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter