Top 8 Halloween outfits voor jouw feestje

Top 8 Halloween outfits voor jouw feestje

Halloween komt steeds een stapje dichterbij. Dat betekent, dat je zo snel mogelijk een Halloween outfit moet verzinnen. Want hoe ga je anders naar Smèrrig Halloween Festival? Wij hebben voor jullie een lijstje opgesteld met wat leuke ideetjes voor Halloween outfits. En wees niet getreurd, want er zit voor iedereen wel iets bij. Van hele enge kostuums tot super leuke en grappige outfits.

 

1. Batman

Iedereen kent de Amerikaanse superheldenfilm Batman wel. Eerder dit jaar is dan ook de nieuwste deel uitgekomen in de bioscopen. De acteur Robert Pattinson heeft deze keer de rol van Batman overgenomen. Het is een super leuk Halloween outfit voor alle superheldenfans en er zit zelfs een kleine verbinding tussen Batman en Halloween. Zijn nieuwe avontuur in de film begon namelijk tijdens Halloween. Deze kostuum is meestal alleen online verkrijgbaar. Wees dus snel met het bestellen van het kostuum, zodat je Halloween outfit op tijd bezorgd wordt.

 

2. Duivel

De oude klassieke duivel kostuum is een Halloween outfit, die je op verschillende manieren kunt uitvoeren. Je kunt voor een schattige, sexy of zelfs hele afschuwelijke horror duivel outfit. Het belangrijkste aan een duivel outfit zijn de rode hoorns. Deze kun je bij vrijwel elk feest- of carnavalswinkel kopen.

 

3. Harry Styles

Vele van jullie zullen de zanger Harry Styles wel kennen. Op dit moment is hij bezig met zijn wereldtour ‘Love On Tour’. Social media staat bomvol met foto’s van Harry Styles en zijn opvallende outfits. Hij wordt gezien als de grote icon. Wil jij er ook net zo geweldig bijlopen als Harry Styles, maar vind je nooit het moment? Dan is het nu jouw moment! Dan kun je verkleed gaan als Harry Styles in één van zijn iconische outfits. Misschien word jouw Halloween outfit wel de nieuwe icon.

 

 

4. Cassie & Maddy

De serie “Euphoria” was een grote hit het afgelopen jaar. Alle kijkers van deze serie kennen dan ook wel het duo Cassie & Maddy. De twee vriendinnen staan bekend om hun uitstraling met de bijzondere kledingstijl en make-up. Ook staan ze bekend om hun cheerleader uniforms. Dus wil jij samen met jouw beste vriendin uit je comfortzone gaan en lekker extra te gaan kleden? Dan is dit een perfecte Halloween outfit voor jullie!

 

 

5. Vecna

De serie “Stranger Things” was een wereldwijde succes. De belangrijkste tegenstander van het vierde seizoen ‘Vecna’ is dan ook een nachtmerrie om te zien voor de miljoenen kijkers. Een perfecte Halloween outfit voor de fans van Stranger Things dus, al is het erg moeilijk om na te maken. De serie heeft de prijs voor de beste prostetische make-up gewonnen. Het is dan ook een goede uitdaging voor de make-up artiesten onder ons.

 

6. Heks

Ook weer een oud klassiekertje is de heks. Van jongs af aan kennen wij de heks al uit films en boeken zoals ‘Hans en Grietje’. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat er steeds meer soorten heksen ontstaan. Je kan dus alle kanten opgaan met deze Halloween outfit. Wat wel heel kenmerkend is voor de heks is de hoge puntige hoed en de bezemsteel, die zeker niet mogen ontbreken. Heksen kostuums kun je online bestellen, in de carnavals- en feestwinkels kopen, maar je kunt ook zelf lekker aan de gang gaan en je eigen unieke heksen kostuum maken.

 

7. The Joker

The Joker heb je misschien wel vaker voorbij zien komen, maar het blijft een super vette Halloween outfit. The Joker komt uit de bekende drama film die gebaseerd is op de Batman-stripverhalen. Hij staat bekend om zijn paarse pak, groene haar en de geschminkte clown gezicht. Het is dus helemaal niet zo moeilijk om deze outfit na te maken, sommige mensen zouden het al zelfs in hun kast hebben hangen. Eén ding is zeker, de uitstraling van The Joker vergeet je niet zomaar.

 

 

8. Michael Myers

Michael Myers is een personage uit een oude Halloween-serie. Het is een super vette en griezelige Halloween outfit, waar je eigenlijk niet eens zoveel moeite voor hoeft te doen. Het enige wat je voor je outfit nodig zal hebben is donkere kleding, het masker van Michael Myers en een neppe mes. Het masker kun je gemakkelijk online bestellen. Denk er wel aan om op tijd te zijn met je bestelling.

 

Dit was dan het top 8 lijstje van Halloween outfits voor jouw feestje. Hopelijk heb je er iets aan gehad en heb je wat leuke ideetjes gekregen voor jouw Halloween outfit. We wensen jullie alvast een griezelige Halloween feest.

 

23 september 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter