Uitgelicht: MELT festival 2017 en Maximal busreizen

Uitgelicht: MELT festival 2017 en Maximal busreizen

Disclaimer: druk even op play bij onderstaande officiële MELT festival Spotify-lijst. En verplaats jezelf in gedachten alvast naar de metalen hoofdstad van de festivalwereld. Volgende week is het zover: de 20e editie van MELT! festival!

Het oudste festival van Duitsland vindt dit jaar weer plaats tussen de hoge kranen van de oude bruinkoolmijn Ferropolis. Van 14 t/m 17 juli worden hier weer alle raakvlakken van de elektronische muziek aangetikt. Niets houdt je tegen om dit hoogtepunt van dit festivalseizoen met je vrienden mee te maken. Toch lijkt de lange reis een drempel, en heb je wellicht door uitstelgedrag nog geen passend vervoer geregeld. In dat geval lichten wij hier kort de favoriete optie toe; de Maximal busreis.

Een reis naar MELT festival duurt lang, of je nou met de trein, het vliegtuig of de bus gaat. De Mixery trein waar wij vorig jaar over schreven vertrekt niet meer vanaf Amsterdam en helaas ligt Ferropolis niet bepaald op loopafstand van een vliegveld. Maximal brengt je daarentegen van deur tot deur en biedt je de garantie de busreis gezellig met je vrienden te maken. Het eeuwige gesjouw met lauwe bierblikjes van huis- naar tentdeur is daarnaast ook geen issue meer. Maximal en MELT Festival hebben hier over nagedacht. Aankomend weekend reis je in volle luxe zonder iets te kort te komen naar Ferropolis. Maximal regelt het koude (Warsteiner) bier aan boord van de bus en MELT Festival stelt je in staat voorafgaand aan het festival een bestelling van een koude tray bier te doen bij de festivalcamping.

Alles over MELT vind je hier. Er zijn nog een paar bustickets beschikbaar.

Tot volgende week!

 

 

 

7 juli 2017

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter