Unmute Us! – Loop mee op 11 september

Unmute Us! – Loop mee op 11 september

De evenementenbranche ligt al ruim anderhalf jaar stil. Weet jij nog wanneer je voor het laatst een festival hebt gepakt? Já, het eerste weekend van juli mochten we één weekend los (remember Verknipt, Ploegendienst en Chin Chin). Maar vervolgens was het gelijk weer over met de pret.

Wanneer mogen we eindelijk weer lachen, dansen en ontmoeten op een (groot) festival? De overheid heeft hier nog steeds geen duidelijkheid over gegeven. Vandaar dat we weer de straat op gaan, op zaterdag 11 september om 14:00 uur in 11 10 steden.

Loop mee (in nieuwe steden)

Wil jij ook van je laten horen? Loop dan mee in een van de elf tien steden in Nederland. Op zaterdag 11 september wordt er gedemonstreerd in: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam (loopt met Den Haag mee), Tilburg en Utrecht. Ten opzichte van de vorige demonstratie, op 21 augustus, wordt er dus in meer steden verzameld om te pleiten voor opening van o.a. de festivalbranche. De precieze route per stad wordt donderdag bekend gemaakt via de website of socials (event) van Unmute Us. Benieuwd naar alle artiesten? Check dan de line-up per stad op onze speciale eventpagina.

Open brief aan Den Haag

Ben je benieuwd naar het volledige manifest van Unmite Us? Check dan de open brief die de organisatie heeft geschreven. Tijdens de vorige protestmars liepen er in totaal meer dan 70.000 mensen mee. De verwachting is dat er nu in nog grotere getallen wordt deelgenomen aan de Umute Us optocht. Loop dus mee (nog een keer: 11 september om 14:00 uur) en doorbreek de stilte!

unmute-us

Je kunt ons vinden in Amsterdam

7 september 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter