Valhalla Festival maakt line-up bekend!

Valhalla Festival maakt line-up bekend!

Op zaterdag 21 december is het weer tijd voor Valhalla Festival. Dit kleurrijke festival strijkt neer in de RAI Amsterdam om er een spectaculaire avond van te maken! Geniet van de vele muziekstijlen die deze avond uit de boxen zal knallen. Zo is er deze avond house, techno, disco , hip-hop én urban te horen. Er zijn 5 verschillende zalen waar deze genres over verdeelt zijn. We gaan snel door naar de line-up, want die is groots!

The Maze

Techno liefhebbers mogen van geluk spreken als je naar de line-up kijkt. Niemand minder dan onder andere Sam Paganini, Speedy J en Juan Sanches zullen deze avond crazy maken! VNTM zal een nieuwe live-act neerzetten, dus dat wil je zeker niet missen.

The Carrousel 

Verder zijn Joey Daniel en Luuk van Dijk weer samen te zien op het podium. Iets wat niet vaak meer wordt waargenomen. De Sluwe Vos is natuurlijk ook niet te missen. Hij draait back 2 back met Mella Dee. Iedereen die van 90’s Guilty Pleasures houdt, moet zeker naar Benny Rodrigues gaan (zaal The Theatre)!

The Garden

Ben jij minder van de techno en house? Alle Urban en hip-hop liefhebbers, jullie zullen ook happy worden van de artiesten die jullie helemaal los laten gaan op 21 december! Zo zijn Ronnie Flex en Bizzey niet te missen en mogen Idaly en Tabitha hun live performance showen. Ronnie Flex zet natuurlijk ook een live show neer. Verder zullen Abstract en Johnny 500 ook de heerlijkste en smerigste deuntjes doen klinken.

The Spark

In The Spark zal niemand minder dan Sam Feldt aanwezig zijn. Verder gaan Lady Bee, Lucas & Steve en Green Tree deze area op zijn kop zetten. Een zaal die je zeker in de gaten moet houden! Bekijk de hele line-up per zaal hieronder:

©Facebook Valhalla Festival

Algemene info

Valhalla Festival vindt plaats op zaterdag 21 december van 22:30 tot 07:00. Je moet minimaal 18 jaar zijn. De locatie is RAI Amsterdam. Adres: Europaplein, 1078 GZ Amsterdam. Bekijk de festivalpagina voor alle info!

3 oktober 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter