Van burgers tot biertjes: állemaal vegan op het Veggie Festival

Van burgers tot biertjes: állemaal vegan op het Veggie Festival

Als we de Instagram accounts bekijken van de ‘influencers’ is vegan toch echt wel dé trend anno 2018. Daarom wordt er dit weekend voor het eerst het Veggie Festival georganiseerd.

Naast allerlei heerlijke vegan gerechten – denk aan burgers, pizza’s en steaks (yes, allemaal vegan) en zelfs vegan bier(!) – heeft het festival in Amsterdam ook genoeg andere toffe dingen te bieden: show je moves in de silent disco van Vondel Disco, waag je aan een karaoke set met Duke Of Tokyo en geniet van de verschillende livebandjes. En jup mannen, aan jullie is natuurlijk gedacht. Bekijk het WK voetbal in de huiskamer van Veggie Festival met maar liefst vier wedstrijden tussen 12.00-22.45. Zoals jullie zien, genoeg leuks te beleven op het festival.

Festival Fans nam gisteren al een voorproefje! En ik kan jullie verzekeren (ik ben namelijk geen vegan) dit festival is óók voor de niet-vegan-people helemaal top! Naast de overheerlijke hapjes ging ik gisteren los bij het optreden van Charmsplay en vermaakte ik me de laatste uurtjes bij de Vondel Disco.

Dus bij deze: move jullie ass naar de NDSM-werf in Amsterdam. Het festival vindt het hele weekend plaatst en tickets heb je al voor maar €9,90.

16 juni 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter