Veel line-ups grote festivals bekend gemaakt

Veel line-ups grote festivals bekend gemaakt

Het festivalseizoen is inmiddels al een tijdje voorbij, maar er is toch nog enorm veel festival nieuws. De laatste tijd zijn er namelijk veel line-ups van grote festivals bekend gemaakt. En daar zitten behoorlijke namen tussen!

Best Kept Secret

Bij Best Kept Secret 2024 komen namelijk Disclosure en Justice. En dat is bijzonder, omdat het al heel lang geleden is dat hun hebben opgetreden. Ook De Jeugd van Tegenwoordig, PJ Harvey en meer zullen naar Beekse Bergen voor Best Kept Secret komen.

Down The Rabbit Hole

Bij Down The Rabbit Hole komen LCD Soundsystem, The National en het is de enige festivalshow in 2024 voor Eefje de Visser. Voorderest komen onder andere Jungle, Palms Trax, Folamour en er zullen binnenkort nog meer namen bekend worden gemaakt. Bovendien is Down The Rabbit Hole al helemaal uitverkocht!

Rock Werchter

Op Rock Werchter komt de Songfestival winnende band van 2021: Maneskin optreden. Ook Dua Lipa komt op Rock Werchter optreden, en er komt binnenkort een nieuw album van haar uit, dus grote kans dat ze nummers van dat album zal uitvoeren tijdens haar show. Ook zullen de Foo Fighters optreden bij Rock Werchter.

Pinkpop

Ook Pinkpop heeft de eerste namen bekend gemaakt. De eerste 27 namen om specifiek te zijn, hier zullen artiesten als: Ed Sheeran, die begin oktober een nieuw album heeft uitgebracht, Calvin Harris, Acda en de Munnik en meer komen!  Dit zijn natuurlijk pas de eerste namen die bekend zijn.

Concert At Sea

De Concert At Sea kaartverkoop is vandaag van start gegaan, en er is laats ook een deel van de line-up bekend gemaakt. Je kunt hier veel bekende Nederlandse artiesten verwachten zoals: Suzan & Freek, Kraantje Pappie, BLØF en meer!

DGTL

Ook het elektronische muziek festival DGTL heeft namen bekend gemaakt waaronder Ame, Dixon, I Hate Models, KI/KI en meer. Het DGTL Festival zal van 29 tot en met 31 maart zijn in Amsterdam.

Op de festivalpagina’s staan alle namen die tot nu toe bekend zijn, en daar zullen nog meer namen bij komen!

 

4 december 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter