Vestiville line-up met Jason Derulo!

Vestiville line-up met Jason Derulo!

Vestiville is een nieuw festival in België en vindt dit jaar op vrijdag 28 t/m zondag 30 juni plaats. Bij dit festival kom je tot een oase van Urban muziek en kunst. De organisatie is al druk bezig met de opbouw van het festivalterrein en dat betekent dat het aftellen is begonnen.

Artiesten
A$ap Rocky, Young Ellens en Cardi B zijn al een tijdje geleden bekend gemaakt. Vestiville heeft nu nog een act toegevoegd aan al de indrukwekkende line-up van 2019. Jason Derulo zal namelijk op zaterdag op de Main Stage komen te staan.

Podia
Vestiville heeft vier verschillende podia. Namelijk de Main Stage, Global Stage, Valley of the Legends Stage en de Evolution Stage. Benieuwd naar alle artiesten per dag? Check dan de Vestiville festival pagina!

Camping
Wil je nou een heel weekend genieten van al deze grote (internationale) artiesten? Dan is Vesticamp, de camping, zeker een goede optie. Je kan je tentje vlakbij de podia opzetten en zo heerlijk genieten van alle dagen. Ben je nou niet zo van je eigen tentje opzetten en zit je liever in een heerlijke villa? Dat kan in de Vestivillas! Je verblijft in een comfortabele en moderne villa met een privétuin. De villa’s liggen maar een korte wandeling of buggy-rit van het festival af. Wel zijn de villa’s alleen beschikbaar voor de gehele duur van Vestiville (4 nachten).

Leeftijdgrens
In tegenstelling tot in Nederland ligt de leeftijdgrens om alcohol te mogen drinken in België op 16 jaar. Daarom moet je in Nederland vaak 18 jaar of ouder zijn om een festival te bezoeken, maar naar Vestiville kan je al naar toe als je 16 jaar of ouder bent.

 

14 juni 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter