Volledige line-up Dour, Melt! en Dance Valley bekend

Volledige line-up Dour, Melt! en Dance Valley bekend

Een aantal festivals hebben de line-up al compleet. Deze week maakten Dour, Melt! en Dance Valley alle artiesten al bekend. Ook Sziget en Down The Rabbit Hole publiceerden een nieuwe update rond de line-up.

Dour heeft dit jaar maar liefst 236 acts (uit 28 verschillende landen) op het programma staan. Deze zullen gedurende vijf dagen (woensdag t/m zondag) optreden in het Belgische Dour. Check de volledige line-up (per stage) op de festival pagina.

Ook het Duitse Melt! Festival heeft de programmering rond. Voor de 20e editie zijn flink wat headliners geboekt. Wat te denken van Dixon, Die Antwoord, Bonobo, Phoenix , M.I.A en nog vele artiesten meer. Bekijk hier alle namen per dag.

Dance Valley pakt ook weer groots uit dit jaar, met negen totaal verschillende stages. Van house tot eclectic en urban tot freestyle. Bekijk alle namen en areas op de Dance Valley festival pagina.

Tot slot maakten ook Sziget en Down The Rabbit Hole weer een deel van de line-up bekend. In Boedapest zijn o.a. Macklemore & Ryan Lewis en Bakermat aan het programma toegevoegd. Bij Down The Rabbit Hole is de volledige timetable van de eerste drie stages compleet.

22 april 2017

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter