Volledige programma van Mandala Festival bekend gemaakt

Volledige programma van Mandala Festival bekend gemaakt

In het laatste weekend van juni, van donderdag 27 t/m zondag 30, staat Mandala Festival op de planning. De organisatie heeft inmiddels het hele programma aangekondigd. Een super brede line-up, waar naast muziek ook plaats is voor kunst en theater. Benieuwd? Lees hier wie er allemaal afreizen naar de bossen in Wanroij (Noord-Brabant).

Grote artiesten
Wat bedoelen met een brede line-up? Op het festival komen verschillende genres naar voren. Live bands, hip-hop, wereldmuziek, techno. Grote artiesten zoals Omar Souleyman, Tom Trago en The Mauskovic Dance Band staan op de poster van Mandala dit jaar. Maar ook David Vunk en Palmbomen II zullen een heerlijke set draaien. Bekijk alle namen op onze Mandala festivalpagina.

Tribes
Mandala draait niet alleen om muziek. Zo vind je verdeeld over het festivalterrein verschillende tribes. Waar moet je dan aan denken? Unieke nederzettingen met een eigen thematiek zoals het festival het noemt. Bijvoorbeeld een mooie lichtshow ’s nachts in het bos of een show op het water. Ook zijn er verschillende lezingen en kun je meedoen aan workshops.

Start donderdag ipv vrijdag
Dit jaar vindt de vierde editie van Mandala plaats. Het breidt dit jaar ook uit naar vier dagen. In plaats van vrijdag begint het festival nu al op donderdag. Hierdoor kun je nog later genieten van de heerlijke sfeer. Wil je er bij zijn? Er zijn nog tickets te koop! Voor een compleet lang weekend betaal je €89,50. Natuurlijk kun je ook voor de andere dagen kaarten aanschaffen.

Header foto: Kim Balster

23 mei 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter