Volledige zaterdag line-up voor Intents Festival 2020 bekend!

Volledige zaterdag line-up voor Intents Festival 2020 bekend!

Het duurt nog wel even voor het weer die tijd is maar Intents Festival komt wel steeds dichterbij! In het weekend van 5 t/m 7 juni is het weer zo ver! Er zijn natuurlijk veel festivals waar je uit kunt kiezen deze zomer maar als je een echte harstyle/hardcore fanaat bent, moet je Intents Festival wel eens hebben meegemaakt! Niet waar? Nu lijkt de keuze voor een hard festival niet heel lastig, zoals we Intents kennen komen zij altijd met de grootste namen binnen de scene en is het festival niet meer weg te denk uit de festivalwereld. Met ruim 16.000 bezoekers is het een van de grootste festivals binnen zijn klasse!

Ook is de kaartverkoop al een tijdje aan de gang en zijn de zaterdag en weekend tickets compleet uitverkocht! Je kunt nog wel een kaartje scoren voor vrijdag (pre-party) en zondag!

Volledige line-up voor de zaterdag

De organisatie van Intents Festival heeft op maandag 17 februari de volledige line-up bekend gemaakt voor de zaterdag! Verdeeld over maar liefst 9 stages moet dat een groot feest worden! Met grote headliners als Da Tweekaz, Frequencerz, Phuture Noize, Radical Redemption, Rejecta en Rebelion moet dat vast en zeker goed komen deze zaterdag 6 juni! Dus heel hardstyle/hardcore Nederland (en buitenland) maak je borst maar nat en trek je shirt uit. Het is namelijk tijd om hard te gaan! Vergeet dan niet je zonnebrand! 😉

Wil jij de volledige line-up bekijken? Check dan even onze festivalpagina, hierop kun je alle info vinden over ticket-verkoop, line-up en praktische informatie!

Foto header: FaceBook Intents Festival

18 februari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter