Nieuws

Voorproefje shows Bospop 2018

Voorproefje shows Bospop 2018

Op 14 en 15 juli vindt in het Limburgse plaatsje Weert het festival Bospop plaatst. Het wordt alweer de 38e editie van het festival met muziek uit de beste classics, blues en hard rock-genres. Zin in een voorproefje? Check hier hoe A-ha, +Live+ en Billy Idol een tof showtje weggeven!

Vorig jaar maakte onder andere Beth Hart, The Pretenders en Wolfmother er een legendarische show van, maar ook dit jaar wordt het er vast en zeker niet minder op. Bospop verzekert jullie erop dat Live, a-ha. Billy Idol, Jonathan Jeremiah, Southside Johnny & The Asbury Jukes, Venice, Graveyard, The Cadillac Three, The Band Of Heathens, Con Brio en Jetbone sowieso een spetterend optreden gaan geven.

Bospop begon in 1980 als een kleinschalig festival maar is inmiddels uitgegroeid tot een muziekspektakel met bands van internationale allure. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van Bospop en Ticketmaster.

Beeld: Bart Heemskerk
Sien

Reporter: Sien

Limburgse Amsterdammer. Wacht ieder jaar vol smart op het festivalseizoen. Houdt immens van rockbandjes, 90s r&b en oude dance classics. En vindt de heerlijke vibe op festivals het beste wat er is.

Sien

juni 5th, 2018

No comments

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.