Wat is er deze zomer allemaal bij Ushuaïa Ibiza te doen?

Wat is er deze zomer allemaal bij Ushuaïa Ibiza te doen?

Als je deze zomer naar Ibiza op vakantie gaat dan kan een avondje Ushuaïa Ibiza zeker niet ontbreken! Deze spectaculaire openlucht club organiseert live optredens met de beste Dj’s in de wereld; David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Calvin Harris en nog vele anderen.

Nog nooit bij Ushuaïa geweest?
In deze luxe club vind je alles voor een onvergetelijke avond. Zo beschikt Ushuaïa Ibiza over een zwembad, VIP-tafels, danseressen, een mega stage en natuurlijk een geweldige line-up. In tegenstelling tot andere clubs op Ibiza kun je bij Ushuaïa al vanaf 4 à 5 uur s ’middags terecht om te genieten van de lekkerste muziek terwijl de zon ondergaat. Uiteraard feest je hier door tot middernacht. De ticketprijzen variëren van €50 tot €80 en zijn erg afhankelijk van de betreffende DJ’s die op het programma staan. Wie online kaartjes koopt voorkomt vaak een extra toelage van soms wel €20 en is daarnaast verzekerd van zijn entree. Ushuaïa is bereikbaar met de taxi vanaf de verschillende steden op het eiland. En er stopt tevens een (disco)nachtbus voor het beach hotel, dat is een stuk voordeliger.

Voor Ushuaïa zelf moet je ook wel wat moneys meenemen, want de prijzen van de consumpties zijn erg prijzig. Denk aan €10 tot €13voor een flesje water, €15 voor een flesje fris of bier en nog hogere prijzen voor mix-drankjes. Maar, tijdens het uitgaan in Ibiza ligt de focus op dansen en niet drinken, dat maakt veel goed!

Planning & Line-up

Tot 30 september is David Guetta elke maandag te bewonderen. Voor deze DJ is het alweer het zevende jaar waarin hij als resident DJ terugkeert naar Ushuaïa, op wat hij zijn favoriete eiland vindt #LoveIbiza.

Tot 24 september zullen Dimitri Vegas & Like Mike elke dinsdag een spetterende show neerzetten. De Belgische broers staan dit jaar op een eigen gebouwd podium dat, net zoals afgelopen zomer, mede gemaakt is door het productieteam van Tomorrowland. Dit is een van de meest indrukwekkende shows!

(tekst gaat verder onder afbeelding)
ushuaia-ants

Woensdagen staan in het teken van DANCE OR DIE (door Nic Fanciulli). Op deze dagen hoor je vooral het hardere house en techno werk. Tot 29 augustus zal Martin Garrix je elke donderdag een onvergetelijke avond bezorgen over de pool-stage. Naast Coachella, Ultra Music Festival, Tomorrowland en Creamfields staat hij dus ook gewoon elke week in Ushuaïa! De nummer 1 DJ uit de DJ MAG Top 100. Met zijn elektronische dansmuziek is jouw vakantie zéker compleet.

Tot slot zal Calvin Harris tot 6 september elke vrijdag door de speakers luiden, met zijn heerlijke hits als ‘One kiss’ en ‘Promises’ die nooit vervelen. Op zondagen host MUCHO IBIZA de stage. Mocht je van latin muziek houden dan is dit dé dag om naar Ushuaïa Ibiza te gaan. Aan welke artiesten moet je dan denken? Daddy Yankee en Ale Zuber komen bijvoorbeeld optreden.

Alsof het nog niet genoeg is komen er nog meer DJ’s bovenstaande residents aanvullen, wat ook zeker geen mindere namen zijn; Jonas Blue, Afrojack, Lost Frequencies, Oliver Heldens en many more. Ook elrow, het concept dat bekend staat om de vette aankleding, komt meerdere keren naar Ushuaïa. Voor de verschillende data kun je kijken op hun website.

Veel (dans)plezier voor iedereen die deze zomer naar Ushuaïa Ibiza gaat!

ushuaia-garrix

Header foto: The Media Nanny

9 augustus 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter