Weekend! En dat betekent maar één ding..

Weekend! En dat betekent maar één ding..

Onze agenda staat weer bomvol met heerlijke festivals! Een beetje regen kunnen we dit weekend wel verwachten, maar wel met lekkere temperaturen;)

Mañana Mañana

Op het prachtige landgoed Vorden (Achterhoek) vindt weer het festival Mañana Mañana op donderdag 13 t/m zondag 16 juni plaats. Het festival heeft acht stages met, zoals de organisatie het zelf noemt: van rootsrock tot nederpop, balkan tot country en van comedy tot maffe optredens. De eerste acts zijn bevestigd! Je kan onder andere genieten van Arjan Erkel, Boogie Beasts en Kitchenette. De kaartverkoop is al even bezig en de zaterdag is dan ook al helemaal uitverkocht. Een weekend ticket kost €75,-.

Donuts Festival

In Nijmegen is er een nieuw urban festival! Donuts festival vindt plaats op zaterdag 15 juni op het festivalterrein NYMA. Naast OH MY! Music en WOO HAH! bestond er in Gelderland nog geen groot outdoor urban festival. Met komst van Donuts Festival komt daar verandering in. Het festival is van 18+ naar 16+ gegaan. Wil je als 16 jarige naar dit festival, dan moet je met iemand van 18 jaar en ouder binnenkomen. Het festival heeft vier stages met onder andere Broederliefde, Dj Irwan en Poke. De kaartverkoop voor Donuts is al bezig en een regular ticket kost €29,-. 

Mystic Garden Festival

Op zaterdag 15 juni keert Mystic Garden Festival weer terug op het Sloterpark in Amsterdam. Het festival heeft 5 stages met heerlijke muziek. Zo kan je gaan genieten van onder andere De Sluwe Vos, Boris Werner,Benny Rodrigues en Wouter S. De kaartverkoop is in februari gestart en alle tickets voor Mystic Garden zijn dan ook al uitverkocht. Je kunt nog wel proberen om aan de tickets te komen via Ticketswap.

Promised Land Festival

De zesde editie van Promised Land vindt plaats op zaterdag 15 juni.  Het festival is ook toegankelijk voor mensen onder de 18 jaar en kunnen zelfs hun tickets goedkoper scoren! Het festival heeft 4 stages met verschillende soorten muziek. Broederliefde , Frenna , Jebroer en D-block & S-te-fan zijn één van de artiesten die er weer een heerlijke dag van zullen maken. Een regular ticket kost €31,40.

Pussy Lounge at the Park

Voor dit heerlijke festival gaan we naar Breda. Pussy lounge at the Park vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 juni. Bij dit festival kan je lekker buiten feesten en dansen! Paul Elstak, Korsakoff en Psyko Punkz zijn één van de artiesten die er zullen zijn. Een regular ticket voor dit festival kost €44,95.

13 juni 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter