Welcome To The Future krijgt voorlopig geen camping

Welcome To The Future krijgt voorlopig geen camping

Het Welcome To The Future Festival had dit jaar als doel om een weekendfestival te worden. In plaats van 1 dag zouden het misschien 2 of 3 dagen worden met een camping. Verschillende redenen zorgen ervoor dat dit niet meer mogelijk is. Lees snel verder!

 

© Welcome To The Future

 

De camping zou in het recreatie- & natuurgebied het Twiske opgezet worden, vlakbij waar het festival ook plaatsvindt. Nu is het zo dat het Twiske een beschermd natuurgebied is, er leven verschillende beschermde vogels en andere dieren.

Niet alleen Welcome To The Future vindt plaats rond het gebied, ook het Lentekabinet Festival heeft jaarlijks een editie bij het Twiske. Dit festival heeft al een akkoord voor een 2-daagse editie sinds 2018. Echter is dit tot nu toe ook altijd zonder camping. De raad van Landsmeer heeft unaniem besloten dat een camping door kans op vernieling van het gebied geen optie is.

welcome to the future geen camping

© Welcome To The Future

Jammer genoeg is er dus dit jaar geen langere editie voor Welcome To The Future, wel met een begrijpelijke reden. Maar geen zorgen! Deze zaterdag is er ook nog een Welcome To The Future Indoor Festival! Dus als je graag 2 dagen van het festival wil meemaken per jaar is dit alsnog mogelijk :).

18 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter