Wereldprimeur op de Zwarte Cross!

Wereldprimeur op de Zwarte Cross!

Op donderdag 18 juli t/m zondag 21 juli 2019 is er weer een nieuwe editie van Zwarte Cross Het thema dit jaar: “Niks is onmogelijk”  Zwarte Cross kent een zeer gevarieerd programma. De eerste artiesten zijn bekend gemaakt. Bizzey, Navarone en Bökkers zijn één van de artiesten die er zullen zijn.

Dit jaar gaat Zwarte Cross 2019 de boeken in door samen met de bezoekers een spectaculaire stunt te doen op een crossmotor. Hoe gaat dat nou in zijn werk? Een stuntman neemt in totaal negen keer een festivalbezoeker achterop voor een tandembackflip (een salto achterover) Dit zal de allereerste keer ooit zijn dat er een onervaren festivalganger een tandembackflip gaat doen. Je stapt achterop bij stuntman Gilles DeJong en je leven zal daarna nooit meer hetzelfde zijn.

Zwarte Cross is natuurlijk een en al gekkigheid, maar deze stunt kan voor vele mensen een droom zijn die uitkomt. De stunt wordt tijdens de Zwarte Cross drie keer per dag (vrijdag, zaterdag en zondag) uitgevoerd. Voordat je aan deze stunt in aanmerking komt moet je aan een aantal eisen voldoen. Je mag niet zwaarder wegen dan 70 kilo (bij voorkeur weeg je 65 kilo). Ook moet je als kandidaat in een goede gezondheid verkeren en nuchter zijn. Inschrijven kan hier.

Heb je nou geen zin om een tandembackflip te doen? Dan zijn er natuurlijk nog veel meer dingen te doen op Zwarte Cross. Er zijn namelijk nog genoeg andere stunts en cross, muziek, theater en nog veel meer andere gekkigheid. Zwarte Cross 2019 is helaas al helemaal uitverkocht en de enige betrouwbare manier om nog aan kaarten te komen is via Ticketswap!

 

1 mei 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter