Wie worden de surprise acts op Down The Rabbit Hole?

Wie worden de surprise acts op Down The Rabbit Hole?

Down The Rabbit Hole heeft deze week zijn langverwachte blokkenschema onthuld, en fans staan te popelen om te ontdekken welke artiesten zich verbergen achter de mysterieuze emoji’s. Onder de emoji’s van de aap, ijsberg en paard schuilen spannende namen die het festivalpubliek zeker zullen verrassen. In dit artikel beginnen we alvast met speculeren over wie deze artiesten zouden kunnen zijn.

Sef als Special guest

Dit jaar zal Sef de speciale gast zijn bij Down The Rabbit Hole, waar vorig jaar Froukje deze eer genoot. Op vrijdag zal Sef de traditionele openingsoptocht op de Platte Kar leiden om het festival te openen, en gedurende het hele weekend zal hij zich mengen met de festivalgangers om hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Verwacht daarnaast verschillende gast- en verrassing optredens.

Aap

Op dit tijdstip staat de stage in The Bizarre, waar normaal gesproken de dj’s optreden. Een bekende van Sef is Jan Hulst, ook wel bekend als @aap.hulst op Instagram, wat goed past bij de associatie met de aap emoji. Jan Hulst heeft onder andere samengewerkt met Abel voor zijn theatertour in 2022, en staat bekend als schrijver en regisseur van Joardyfilm. Met zijn veelzijdige achtergrond en connectie met Sef, verwachten wij dat hij dit spot zal invullen met een dj set, eventueel zelfs een b2b met de special guest.

NN North Sea Jazz Festival

Ijsberg

Abel van de punk-band Hang Youth heeft ons al een voorproefje gegeven door te hinten dat hij waarschijnlijk samen met Sef zal optreden op dit tijdstip. Na het succes van hun hits “Komt goed” en “De Machine” zijn fans natuurlijk razend benieuwd naar wat ze nu in petto hebben. Sef en Abel houden de spanning erin over hun volgende project, dat duidelijk de naam “IJsland” zal dragen, zoals ze al vaker hebben laten doorschemeren. Met de associatie van de ijsberg met IJsland lijkt het voor ons duidelijk dat 1+1 gelijk staat aan 2.

Paard

Willem van The Opposites is niet alleen een van de beste vrienden van Sef, maar heeft dit jaar ook een nieuw soloalbum uitgebracht. Op zijn vorige album scoorde hij een hit met het nummer “Wilde Paarden”. Gezien deze connectie met de emoji verwachten wij dat Willem de Bruin deze spot zal invullen op het festival.

Aankomende zaterdag meer tickets beschikbaar

Op zaterdag 4 mei gaan 458 tickets voor Down The Rabbit Hole 2024 in de verkoop, waaronder kaartjes van niet-gebruikte sponsors. Als je vorig jaar misgreep bij de razendsnelle uitverkoop of nu spijt hebt dat je geen tickets hebt gekocht na het zien van het programma, is dit je kans. Zorg dat je om 11.00 uur klaar zit op Ticketmaster om een van de laatste kaarten te bemachtigen, met een maximum van twee per persoon. Een weekendticket kost 280 euro en biedt toegang tot drie festivaldagen, de camping vanaf donderdag en pendelbusdiensten.

Header foto: Facebook Down The Rabbit Hole

2 mei 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter