Win het Gouden Festivalbandje!

Win het Gouden Festivalbandje!

Mazda heeft een leuke actie opgezet: Het Gouden Festivalbandje. Je kunt hiermee 2 festival tickets naar keuze winnen. Je kiest zelf naar welk festival in Europa je het liefste wilt gaan (bijv. Tomorrowland of Sziget). Bovendien rijd je naar het festival in een Mazda naar keuze en met € 1.500,- zakgeld. Dat moet wel een mooi tripje worden.

Wat moet je doen om kans te maken? Inschrijven op de website en vervolgens je favoriete festival en type Mazda kiezen. Ons keuze? Een tripje naar Hongarije voor Balaton Sound in een Mazda MX-5. Een paar dagen Boedapest er aan vast plakken en je hebt een mooie roadtrip, het dromen is begonnen..

In samenwerking met Beardyman (die er bekend staat met de laatste technologische innovaties tracks te maken) heeft Mazda een nummer gemaakt. Deze beat werd ontwikkeld door het gebruiken van geluiden van auto-onderdelen van de MX-5. Zo werd hij één met de Mazda.

Dus wil je deze zomer nog graag shinend door Europa cruisen, maar zit je momenteel zonder geld? Dan is Het Gouden Festivalbandje dé uitkomst. De actie loopt tot en met 31 mei dus schrijf je nog snel in om kans te maken.

22 mei 2017

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter