Report: Wonderland Festival 2015

Report: Wonderland Festival 2015

Met de Two Year Anniversary van Verknipt nog vers in het geheugen heb ik besloten om op zaterdag 14 februari opnieuw koers te zetten richting het Westerpark in Amsterdam. Bestemming: de tweede (uitverkochte) editie van Wonderland Festival.
Het complete feest zou maar liefst 16 uur lang duren. Om 16:00 uur worden de deuren geopend om ze vervolgens rond een uurtje of 08:00 weer te sluiten. Rond 22:00 uur arriveer ik zelf bij Wonderland Festival. Ik maak mij op voor een avond vol konijnen, katten en de Hartenkoningin.

HOUSE OF CARDS
Hier begon mijn avond met een half uurtje Piotr & Zhan. Om hierna even de rest van het festival te verkennen. Ik keerde hier terug voor Sidney Charles om vervolgens snel door te gaan. Het feestgedruis waarmee ik naar Amsterdam ben gekomen had echter, net als ik, andere plannen.

HAPPY FEELINGS MAD TEA PARTY
Een zaal met vrolijkheid en liefde. De muziek die er gedraaid werd was een vrolijk (disco) muziekje met een lekkere housebeat eronder. Persoonlijk heb ik de hele avond geen idee gehad wie er allemaal stonden te draaien, maar het klonk gezellig en ik heb er genoten.
Om de hoek van deze stage bevond zich The Rabbit Hole. De Happy Feelings Mad Tea Party was geschikt om even bij te komen van al het techno-geweld wat zich om de hoek afspeelde.

THE RABBIT HOLE
De eerste artiest die ik hier aan het werk heb gezien op deze avond is Bart Skills. Een klein stukje van zijn set meegemaakt en ik kreeg gelijk het gevoel: “Man dit wordt nog wat vanavond”. Zelf keek ik heel erg uit naar 05:00 uur; Tommy Four Seven zou hier drie uur lang het feestje komen afsluiten. Maar wat er rond dit tijdstip over gebleven zou zijn van het konijnenhol? Dat wist niemand. Want wat ging het tekeer daar tijdens de sets van de Sluwe Vos en Gary Beck.

Er was blijkbaar om 05:00 nog niet voldoende schade aangericht en Tommy Four Seven startte zijn set! Wat een heerlijke set van deze held! De vlammen schoten je net als de dansende konijntjes, om de oren. Rond 06:30 werd het voor vele konijntjes teveel en zij keerden richting huis. Een groep diehards bleef over om samen met Tommy Four Seven dit wonderbaarlijke Wonderland Festival op de juiste manier af te sluiten.
11017849_619662428165211_6288069051225440386_n

26 februari 2015

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter