X-Qlusive Holland: Gezelligheid kent geen spijt!

X-Qlusive Holland: Gezelligheid kent geen spijt!

Gezelligheid kent geen spijt! En dat was te merken dit jaar op X-Qlusive Holland. Van een te gekke line-up tot de meest gekke acts van bekende Nederlanders. Dit was een feestje om nooit te vergeten. Lees snel verder over alle ins en outs van de editie van dit jaar!

Dubbele artistieke stage

Ik ben zelf nog nooit in het Ziggo Dome geweest, en heb daarom ook geen idee of dit een ding is wat vaak gebeurt. Maar een paar uurtjes in het event, en het hele podium keerde opeens om! Het publiek werd helemaal wild, aangezien het ook meteen een introductie was naar de opkomende act. Allebei de podiums waren met een kermis thema versierd. De eerste was een niet al te vriendelijk kijkende clown, en de tweede was een meer Amsterdams thema. Grote X-en en verschillende visuals met de wallen en andere Amsterdamse heisa. Je kon zien dat er heel wat moeite was gestoken in de stage en dat voegde zeker toe aan de sfeer van het event!

Q-Xlusive Holland 2019

© Q-dance | Q-Xlusive Holland 2019

De stage van hoog bekijken

Er was 1 deck gereserveerd voor alle VIP-gasten, maar je kon nog een verdieping naar boven. Daar kon je als gewone gast alles van boven bekijken. Als je beneden staat merk je wel dat het druk is, maar je ziet pas echt hoeveel mensen er eigenlijk in het publiek zijn als je het van bovenaf ziet! Met alle lichten van de lichtshow die over de mensen heen schenen was dat een impressief zicht om te zien. Ook was het iets makkelijker om te zien wat er allemaal op het podium zelf gebeurde vanaf de hoogte. En als je even te moe was van het stampen en dansen, kon je er ook even lekker in een concertstoel zitten en genieten van de show.

Q-Xlusive Holland 2019

© Q-dance | Q-Xlusive Holland 2019

Van hard naar hardere kicks

Zoals het op veel Hardstyle festivals gaat, werden naar mate we dieper de nacht in gingen, de kicks ook steeds harder. Een combinatie van Hollandse muziek, Happy Hardcore en heel veel Hardstyle waarbij het tempo steeds hoger ging. Veel artiesten en bekende nederlanders waren voor het event niet bekendgemaakt. Dus het was een grote verrassing toen mensen als Jan SmitSnelle, Bram Krikke en Ruben van der Meer het podium veroverde. Kalvijn was ook van de partij, die ik toevallig op weg naar de WC al had gespot. Ook was er een surprise act van Famke Louise samen met Radical Redemption die het hele publiek met open mond achter liet. De avond eindigde met Warface en D-Fence, wat zeker een super goede afsluiter was. Genoeg uptempo kicks om die inkakker te voorkomen!

Q-Xlusive Holland 2019

© Q-dance | Q-Xlusive Holland 2019

Springende Anthem met Sound Rush

De Anthem van dit jaar was er een die ik zeker nog zou blijven luisteren! Sound Rush maakte samen met Frans Duijts een Hollandse Hardstyletrack: Gezelligheid kent geen Spijt. Deze werd natuurlijk een aantal keer gedraaid en heel het publiek zong mee! De act van Sound Rush was ook zeker een vol met energie. De tweeling weet goed hoe ze een publiek in een hoge stemming kunnen krijgen samen met de geliefde Hollandse zanger Frans Duijts!

Q-Xlusive Holland 2019

© Q-dance | Q-Xlusive Holland 2019

Iedereen in Hollandse Glorie

Vanaf Amsterdam centraal kon je makkelijk zien wie er naar X-Qlusive gingen. Het thema was namelijk Hollandse Glorie! Van oranje pakjes tot Hollandse kostuums was het hele publiek verkleed. Dit was ook leuk om van boven te zien, omdat het publiek een oranje gloed vormde als er licht op scheen.

En toen was het tijd om naar huis te gaan. Al met al was X-Qlusive 2019 zeker een super geslaagd feest! Jammer genoeg zullen we nu weer eventjes moeten wachten op de volgende editie. Maar, er zijn zeker nog heel veel Hollandse feestjes die dit, en aankomend jaar op de planning staan!

3 oktober 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter