YES! De eerste namen van Paaspop zijn bekend

YES! De eerste namen van Paaspop zijn bekend

YES! De eerste namen van Paaspop zijn bekend en zeg daar maar U tegen. Niemand minder dan Passenger, Oscar and the Wolf en Clean Bandit komen optreden. Maar ho, dat is nog láng niet alles.

Op vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april zien we onder andere 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo, Ilse DeLange, Sam Feldt en Douwe Bob. En zeiden we al dat Frenna, IDLES, LNY TNZ, Sevn Alias ook dit jaar het festivalterrein in het Noord- Brabantse Schijndel betreden? De gehele line-up check je in onze festivalagenda en hou die zeker in de gaten want de komende maanden maakt Paaspop de overige namen bekend. Stay Tuned!

‘Paaspop 2019 wordt episch. Big things are happening’, schrijft de organisatie. ‘Afgelopen editie kreeg Paaspop – ‘het Brabantse Las Vegas’– maar liefst 83.000 festivalgangers op bezoek die gedurende drie dagen en nachten zo’n 230(!) acts op 14 podia & area’s zagen’. Het gaat zo goed met het feest dat er komende editie een gehele nieuwe indeling voor het festivalterrein plaatsvindt. Wat verandert er dan?, zien we je afvragen. Voor de Paaspopveteranen onder ons; De Jack Daniels schuift onder andere een stuk op en gaat samen met de razend populaire biker kroeg Thunderbolt. En de festivalcamping Paradise City wordt nog groter en nóg luxer die ook nog eens een heel stuk dichterbij het festivalterrein komt te liggen. Paradise City voldoet aan een eigen supermarkt, beautysalon (dit jaar ook één voor mannen – The Barbershop), hot tubs, camping shop, coffee lounge, RGB Disco en een old school Arcadehal (YES!). Zijn we klaar? Nee nog lang niet. Verwacht een sporttoernooi (ja, ook aan de fitgirls- en boys wordt gedacht), een bioscoop, live music én een badhuis! Zeiden we een badhuis, oh jawel!  Kortom een programma om van te dromen en om je te laten smachten naar het paasweekend.

‘Op veler verzoek komt de retro seventies-eightiesrollerskatebaan terug, gehost door Disco Snolly die disco in het breedste zin van het woord draait’, schrijft de organisatie. Rollerskates worden gratis verhuurd(!) en ook de welbekende hostingpartner SMÈRRIG is er volgend jaar gewoon weer bij.

De kaartverkoop van de Early Bird-tickets start deze zaterdag, 24 november, vanaf 10.00 uur via www.paaspop.nl/tickets.

22 november 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter