Yes! Nieuwe namen bekend voor Down The Rabbit Hole

Yes! Nieuwe namen bekend voor Down The Rabbit Hole

Het was vandaag een koude, donkere winterdag maar gelukkig kwam Down The Rabbit Hole met heet festivalnieuws: achttien nieuwe acts zijn bekendgemaakt. Benieuwd? Check ze hier.

Fever Ray Karin Dreijer van The Knife is terug als Fever Ray. Het beloofd een waanzinnige gestylde show te worden, met experimentele electro met een duidelijk randje nieuwe-menselijkheid.
Leon Bridges Deze veelzijdige Amerikaan is het levende bewijs dat Texas wel degelijk soul heeft.
MGMT Welkom in de psychedelische wereld van MGMT. Het electro popduo komt niet met lege handen naar het festival, want de nieuwe plaat Little Dark Age is – na lang wachten – af.
Curtis Harding Curtis Harding mixt rhythm & blues, rock, psychfunk en Southern retrosoul tot een high-end groovecocktail, dat live het allerbeste te genieten is.
De Jeugd Van Tegenwoordig Deze groep heeft eigenlijk geen intro nodig. De Jeugd van Tegenwoordig is niet alleen de ideale openingsact voor Hotot, maar komt ook met een kick-ass verrassing, wij zijn benieuwd!
Jungle Super-disco-breaking soul van een veelkoppige Brits collectief dat live nooit teleurstelt.
Wende Wende Snijders’ laatste show MENS heeft duidelijke elektronische invloeden die harmonieus samengaan met haar andere sterktes: loepzuiver zingen en onherroepelijk ontroeren.

Dit was nog maar de helft én een tijdje terug werd ook aangekondigd dat Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, David Byrne, Nils Frahm en Sampha optreden tijdens dit festival. Wij zijn enthousiast! Neem een kijkje op de website van Down The Rabbit Hole voor het hele programma.

Binnenkort volgen er meer namen. Stay stuned! 

16 januari 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter