Zeer gevarieerd festival programma dit weekend

Zeer gevarieerd festival programma dit weekend

Elke donderdag schrijven we over de festivals van aankomend weekend. Nog geen plannen? Zaterdag staan er vier totaal verschillende festivals op het programma. In de categorie van techno tot hardcore en van trance tot house. Er moet dit zeker een mooi feestje voor je tussen zitten. We lichten ze uit voor je!

Overwinteren Festival

Een buiten festival, en het wordt mega mooi weer! Al zijn alle stages wel overdekt, op Overwinteren kun je toch al het échte festival gevoel ervaren. Dit nieuwe event wordt georganiseerd bij de Riekerhaven in Amsterdam. Met maar liefst 10 (!) stages pakt de organisatie gelijk groots uit. House, techno, guilty pleasures en nog veel meer hoor je op Overwinteren Festival. Voor €32,70 ben je erbij!

Soenda Indoor

Techno liefhebbers opgelet! Zaterdag (overdag) staat de indoor versie van Soenda op het programma. Vijf stages met namen als DVS1 en een samenwerking tussen AnD en Dasha Rush. Kaarten zijn helaas al uitverkocht, maar ervaring leert dat er altijd wat last minute afhakers zijn. Check daarom zeker nog even Ticketswap mocht je nog geen ticket hebben. Wij zijn ook aanwezig op Soenda Indoor om verslag te doen. Volgende week kun je het report hier lezen.

A State of Trance Festival

Zoals de naam al aangeeft is dit hét festival voor de trance fan. Armin van Buuren organiseert dit feest al jaren in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar heeft hij o.a. Above & Beyond uitgenodigd. Daarnaast draait hij natuurlijk ook zelf. Check alle namen op de A State of Trance pagina. Ook voor dit event zijn de tickets helaas al uitverkocht, al staan er hier wel al kaartjes op Ticketswap.

Hardcore4life

Dan een indoor festival voor de hardcore liefhebber: Hardcore4life. Dit event van b2s vindt plaats in de Maassilo in Rotterdam. Hier zijn nog wel kaartjes voor te koop! Voor €34,95 ben je er bij. Vier area’s met hardcore, industrial, uptempo en terror. Onder andere Angerfist, Evil Activities, Nosferatu en Spitnoise zullen een harde set draaien.

Veel plezier!

21 februari 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter