ZeeZout Club Tour – Tilburg

ZeeZout Club Tour – Tilburg

Nog geen origineel sinterklaas – of kerstcadeau? Geen nood, wij weten iets!! ZeeZout trekt deze koude wintermaand het gehele land door, zo kunnen jij en je vrienden op steenworp afstand genieten van top plaatjes van een heerlijke line-up!

Club Smederij in Tilburg speelde afgelopen vrijdag het toneel van het eerste evenement in een reeks van zeven. Club Smederij, ooit fungerend als hal voor treinmotoren, nu een industrieel en rauw pand in de gerenoveerde Tilburgse Spoorzone. Binnen loopafstand van het Centraal Station bevindt je je snel in dit unieke pand wat nu dienst doet voor onder andere underground feestjes. Een idyllische locatie, zoals we gewend zijn van de organisatie.

Hoewel het op deze koude vrijdagavond langzaam warm werd in de twee zalen die de club rijk is, kwam het feestgedruis rond 12.00 uur goed op gang. In de kleine zaal draaide de excentrieke Tilburgs finest ‘The Love Doctor’ met een nieuwe draaitafel voor enkele enthousiaste feestgangers diverse disco-hitjes. In de grote zaal was ondertussen het grote spektakel gaande met een line-up van het Rotterdamse enfant terrible David Vunk, de dansbare hits van producer en DJ Dollkraut en tot slot I-F. Hij wist de menigte te entertainen tot diep in de nacht met een genre van acid, disco en italo.

Mocht je dit feestje gemist hebben, geen paniek.  Haast je naar de ticketshop voor een leuk cadeau voor jouw vrienden of natuurlijk voor jezelf. Je hebt nog tot eind december de kans om de Club Tour zelf mee te maken!

ZEEZOUT CLUB TOUR
02.12 ZeeZout Club Tour / Tilburg
03.12 ZeeZout Club Tour / Leiden
09.12 ZeeZout Club Tour / Den Haag
10.12 ZeeZout Club Tour / Amsterdam
16.12 ZeeZout Club Tour / Groningen
17.12 ZeeZout Club Tour / Nijmegen
23.12 ZeeZout Club Tour / Utrecht

4 december 2016

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter