Zin in een feestje? Bij deze festivals moet je dit weekend zijn

Zin in een feestje? Bij deze festivals moet je dit weekend zijn

Wij zijn blij! Waarom? Omdat de weersverwachtingen voor aankomend weekend freaking amazing zijn. Oké, laten we de vrijdag qua weervoorspelling even erbuiten laten (Piet Paulisma zegt regenbuitjes), máár voor de zaterdag en zondag zijn er Ibiza temperaturen voorspelt. En laten er juist dan super toffe festivals op de planning staan. Nog geen idee waar je heen wilt? Festival Fans helpt je een handje.

Diynamic Festival
Technoliefhebber? Bezoek dit weekend het Amsterdamse Bos want er vinden maar liefst twee festivals plaats. Om te beginnen met het Diynamic Festival. Op vrijdag 25 mei (hopelijk heeft Piet ongelijk) kun je van 12:00 tot 23:00 uur helemaal los gaan op de lekkerste beats. Let op: de laatste tickets gaan nu in de verkoop.

909 festival
De dag erna vindt op precies dezelfde locatie het 909 Festival plaats. Want lekker weer, gezelligheid en veel techno in het Amsterdamse Bos, dat is het weekend van 26 mei. Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar voor het 909 festival, dus wil je aanstaande zaterdag een dansje wagen? Wees er snel bij! O ja, benieuwd naar de line-up? Check het op onze 909 Festival pagina.

Lente Kabinet Festival
Techno in overload dit weekend. Want ook bij het Lente Kabinet Festival ben je hiervoor op het juiste adres. Maar liefst twee dagen lang, op 26 en 27 mei vertoef je je bij Het Twiske met techno muziek, kunst en cultuur. Dit feestje is helemaal uitverkocht maar via Ticketswap kun je hopelijk nog een kaartje bemachtigen.

Emporium
Met ieder jaar een uniek thema vindt zaterdag weer het festival Emporium plaatst. Tijdens deze 14e editie is het thema: Hollywood. Maar liefst 9 area’s zullen deze dag omgetoverd worden tot ware filmsets en meer dan 160 artiesten zullen samen de sterrencast vormen van de film ‘Emporium’. Benieuwd naar het gehele programma? Check de Emporium pagina.

Central park Festival
Anouk, Kensigton, Chef’s Special en nog meer artiesten zullen aankomende zaterdag de stad Utrecht onveilig maken. Met niet te vergeten een ambachtelijke picknick, veel speciaal biertjes en overheerlijke wijnen ben jij bij het Central Park Festival aan het juiste adres. Het festival is helaas helemaal uitverkocht maar wie weet kan Ticketswap iets voor jou betekenen.

Groove Garden
Ook in het zuiden van het land weten ze wat een goed feestje is. In het Limburgse stadje Sittard vindt dit weekend het festival Groove Garden plaats. Op de zaterdag én zondag geniet je hier van de lekkerste house, R&B en techno. Zoals je ziet, voor ieder wat wil. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar dus grijp je kans!

23 mei 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter