Nieuws

Zit jij vrijdag klaar? Central Park Festival start pre-sale

Zit jij vrijdag klaar? Central Park Festival start pre-sale

Central Park Festival is lekker op weg. De eerste headliners zijn bekend en aanstaande vrijdag start de pre-sale.

Aanstaande vrijdag, 30 november, om exact 12:00 start de pre-sale van het Central Park Festival in Utrecht. De eerste tickets bestel je voor slechts €29,50 (ex. fee), dus zorg dat je er klaar voor zit! Maar dan nu. De reden waarom jij een ticket zou bemachtigen. Wat dacht je van optredens van BLØFKaiser Chiefs, Miss Montreal en Racoon. Maar dat is nog niet alles. Ook de Nederlandse groep De Jeugd van Tegenwoordig, Rapper Ronnie Flex, de Nederlandse indiepopband Rondé, Douwe Bob en Wulf zien we dit jaar live op het Central Park Festival.

Al eerder maakte de organisatie bekend dat het festival een tweede mainstage krijgt. Dit om de drukte van het publiek, die vorig jaar bij de mainstage vrij heftig was, te verspreiden. Maar om écht nog meer ruimte te creëren voor de feestgangers heeft de organisatie voor een nieuwere, grotere locatie gezorgd! De derde editie gaat op 25 mei plaatsvinden op de Grasweide Strijkviertel te Utrecht.

Beeld: Facebook Central Park Festival
Sien

Reporter: Sien

Limburgse Amsterdammer. Wacht ieder jaar vol smart op het festivalseizoen. Houdt immens van rockbandjes, 90s r&b en oude dance classics. En vindt de heerlijke vibe op festivals het beste wat er is.

Sien

november 28th, 2018

No comments

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.