Zwarte Cross: Kaartverkoop start zaterdag 23 november

Zwarte Cross: Kaartverkoop start zaterdag 23 november

Jaja, de kaartverkoop van de Zwarte Cross, het grootste motorcrossevenement van de wereld, gaat nu eindelijk bijna van start! De clubleden van de fanclub Harder! hebben al een week eerder toegang gekregen tot de tickets. Voor de andere is het nog een aantal dagen wachten. Daarnaast heeft de organisatie de campingcapaciteit verhoogd.

Het festival zelf vindt pas plaats in juli 2020, toch zijn vele al druk met het festival bezig. Op 2 november bijvoorbeeld. Toen konden alle crossers zich inschrijven. Dit hebben ze gedaan ook, alle crossklassen zitten namelijk al vol! Daarnaast zijn sommige Harder! Tickets nu al uitverkocht. Dit geldt voor Camper/ Caravantickets en de kaarten voor Kampeerhotel Grasnapolsky. De Zaterdag Tickets zijn al voor 79% uitverkocht. Als je een Harder!-lid bent, is het verstandig om je tickets zo snel mogelijk te bemachtigen!

©Facebook Zwarte Cross

Aanstaande zaterdag 23 november om 11:00 uur start de verkoop voor iedereen van over de hele wereld. Aangezien de organisatie iedereen zoveel mogelijk van het festival wil laten genieten hebben ze extra campingcapaciteit geregeld. En niet zo’n beetje ook niet, er kunnen 3.500 extra campinggasten terecht! Hierdoor kunnen in totaal 30.000 bezoekers genieten van de full experience van de Zwarte Cross (4-daags festival & camping).

Er wordt verwacht dat de kaartverkoop razend snel zal gaan. Dit terwijl het programma nog niet bekend is gemaakt. Wil jij graag naar de Zwarte Cross? Zorg dan dat je aanstaande zaterdag 23 november om 11:00 klaar zit om jouw tickets te bemachtigen!

18 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter