Zwarte Cross maakt eerste namen bekend

Zwarte Cross maakt eerste namen bekend

De tickets voor Zwarte Cross waren in november binnen no-time uitverkocht. Fans wachtte geduldig op de bekendmaking van artiesten. Nu zijn er maar liefst 43 namen bekendgemaakt! Lees snel verder.

Wie komen er allemaal?

Er zijn heel wat namen bevestigd. Artiesten die zullen optreden zijn onder andere Krezip, Snelle en Kris Kross Amsterdam. Benieuwd naar alle namen? Check dan de volledige bekendmaking op de Zwarte Cross Festivalpagina. Er zit voor iedereen wat leuks bij! De tickets voor dit jaar zijn dus al uitverkocht, jammer genoeg kun je ook via TicketSwap geen tickets bemachtigen.

Het Zwarte Cross Festival

Het jaarlijkse festival is een combinatie van muziek, theater cross en gedurfde stunts. Het thema van dit jaar is ‘Jullie kunnen het!’. Dit slaat vanuit Tante Rikie die gelooft dat goed volk geen leider nodig heeft en het Zwarte Cross dus prima door kan gaan zonder haar. Ze gelooft dat het publiek en de organisatie het kan! Dit is het laatste jaar dat Tante Rikie actief is binnen het festival.

Meer info

Zwarte Cross bevindt zich op een mooie locatie in de stad Lichtenvoorde. Het festival duurt 4 dagen van donderdag 16 t/m zondag 19 juli. Elke dag is het festivalterrein open van 12:00 tot 00:00. Daarnaast bevindt er ook een camping op het terrein.

16 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter