Zwarte Cross & Paaspop 2023 uitverkocht!

Zwarte Cross & Paaspop 2023 uitverkocht!

Zaterdag 19 november ging de kaartverkoop van start voor zowel Paaspop 2023 als voor Zwarte Cross 2023. Voor beide festivals was veel animo en veel mensen wilde dan ook een ticket kopen. Gelukkig zijn beide ticketverkopen zonder enige problemen goed verlopen. 

De Zwarte Cross, dat dit jaar plaatsvindt van donderdag 20 tot en met zondag 23 juli is met een wachtrij van 123.000 wachtende direct uitverkocht. Het lot heeft bij Zwarte Cross bepaalt wie er wel aan tickets kon komen en wie niet. Iedereen werd om 11:00 op een random plaats in de wachtrij gezet. Mensen die geluk hadden hebben dus een kaartje weten te bemachtigen. Voor de mensen die dit jaar helaas geen geluk hadden, laat het festival weten om alleen 2e hands kaartjes te kopen via Ticketswap. Dit is het enige betrouwbare platform.

Paaspop ging ook zaterdag om 11:00 precies in de verkoop. Ook bij dit paas-festival ging het hard met de kaartjes. Binnen een half uur waren alle weekend-tickets volledig uitverkocht. Daarna waren ook snel de zaterdag tickets weg. Gelukkig kan je voor Paaspop nog wel vrijdag & zondag tickets kopen.

  • Regular vrijdag tickets €73,50
  • Regular zondag tickets €93,50

Mocht je nou toch een kaartje willen voor zaterdag of voor het hele weekend? Zorg er dan voor dat, je net als bij Zwarte Cross, je je kaartje enkel 2e hands koopt bij Ticketswap.

De komende maanden zullen beide organisaties met meer informatie komen over de festivals. De line-ups zullen in delen bekend worden gemaakt. Wij zullen, wanneer deze gedeeld worden door de organisaties, deze direct posten op de festival pagina’s

21 november 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter