Zwarte Cross wederom afgelast

Zwarte Cross wederom afgelast

Helaas heeft de festivalorganisatie ‘De Feestfabriek’ van Zwarte Cross er wederom voor moeten kiezen om het festival af te lassen. Eerder was het festival al verplaatst van juli naar september, maar deze data vielen beide te vroeg in het jaar. Echter verwacht de organisatie wel een alternatief te bieden in hetzelfde weekend dat het festival zou plaatsvinden, namelijk: 24 t/m 26 september.

Alternatief

Met de uitdagingen waar we tegenaan lopen, in combinatie met de krapper wordende voorbereidingstijd, kunnen we het festival niet neerzetten zoals de mensen dat van ons gewend zijn. Daarom is de Zwarte Cross wederom annuleren de enige optie.zegt festivalorganisator Ronnie Degen.

In het weekend van 24 t/m 26 september verwacht de festivalorganisatie een alternatief te bieden waarbij een capaciteit van 20.000 bezoekers mag worden ontvangen. Hier zal echter geen camping bij aanwezig zijn. De vergunningen zijn aangevraagd en de tickets gaan binnenkort in de verkoop. De tickets van Zwarte Cross blijven echter geldig voor de editie in 2022.

 

16 juni 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter