10 typetjes die je op elk festival vindt

10 typetjes die je op elk festival vindt

Je kent het wel, je bent met een groep op een festival en 1 raak je kwijt, de ander wil per se een artiest zien, of iemand moet continu naar de wc. Dit zijn 10 typetjes die jij in je groepje hebt of je makkelijk op een festival kunt vinden. Voel je je aangesproken? Neem het met een korrel zout, het is voor de leuk 😉. Voor elk type hebben we natuurlijk ook een video!

1. De “Ik loop alleen maar rondjes”

Deze ken je vast wel. Raak je altijd kwijt, maar uiteindelijk kom je ze toch weer tegen.

2. De “Ik kan dansen” (maar eigenlijk niet)

Deze is wel leuk, deze persoon gaat helemaal los op de muziek en vol zelfvertrouwen dat hij of zij de sterren van de hemel danst. In realiteit is dit minder, maar toch altijd leuk om te zien hoe erg deze persoon het naar zijn of haar zin heeft 😄. En wat maakt het uit als je lekker aan het genieten bent?

3. De “Ik moet het hele festival shuffelen!”

Jep. Als iemand dit dansje eenmaal kan is deze ook gedoemd om dit op elk liedje mogelijk te doen. Shuffelen tot je niet meer kan!

4. De “We moeten hierheen ik ben fan!” 

Out of the blue komt iemand erachter dat een bepaalde artiest nu op dit moment aan het draaien is. “WE MOETEN HIERHEEN IK BEN FAN”. Iemand van je groepje moet kosten wat het kost naar de stage ookal is het 10 minuten lopen. Later aangekomen kom je erachter dat je vriend(in) maar 1 liedje van de artiest kent en daarna al meteen verveeld raakt. En bedankt he!

5. De “Ik dans raar en iedereen zal meedoen”

Geweldig, mensen die opvallend dansen en opvallen in het publiek. Waarom zou je niet meedoen? Tijd voor een dansparty!

6. De “Ik heb een dansbattle verloren en nu moet ik janken”

Oh oh, je vriend is belandt in een dansbattle, maar het gaat de mist in. Geen probleem jongen, niet huilen, we gaan gewoon weer door.

7. De “WAAROM ZOU JE DAT DOEN!”

Die ene persoon die zich altijd moet misdragen op de camping of het festival zelf. Alles lijkt een goed idee maar de rest weet donders goed dat het geen slim idee is. Van tafelspringen tot tenten slopen. No.. no.. don’t do it, NIET DOEN JEROEN! Al brengen dit soort momenten wel leuke herinneringen met zich mee.

8. De “Belandt altijd op Dumpert”

Oh oh, weer zo’n interview. Nu maar hopen dat er niks op Dumpert komt de volgende dag..

9. De rokert, ”Heb jij nog een peukie voor mij toevallig?”

Je kent het vast wel, sta je dan eindelijk te dansen op een heerlijk nummertje komt er opeens iemand naar je toe en vraagt; ”Joo, lekkere muziek he?! Heb je toevallig een sigaret voor mij? En dan zeg jij natuurlijk; ”Nee man, je staat in een tent dus je mag hier niet roken.” Wil je nou meer weten over dit onderwerp? Check dan even dit artikel!

10. De ”Ik ga lekker” maar gaat eigenlijk te hard persoon

Deze hebben we allemaal wel ooit gezien, of het nou in het publiek is of bij de EHBO…

Herken je jezelf of een van je vrienden hierin? Deel dit bericht dan met je vrienden! Kunnen zij zelf uitvinden welke van de 10 ze zijn..😉

17 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter