11 leukste festivals in september!

11 leukste festivals in september!

De laatste maand van de zomer is alweer bijna aangebroken, en dat betekent ook dat het festival seizoen tot een einde komt. Dus om nog even los te gaan op de beste festivals in september heb we dit lijstje gemaakt. Check hieronder onze 11 tips van festivals die je niet mag missen in september!

1. Lief Festival

lief-festival
Op de Grasweide Strijkviertel in Utrecht vindt ook dit jaar weer Lief Festival plaats. De locatie van het festival is schitterend en heeft vier verschillende stages: de Main, Techno, Techhouse en een Disco stage, voor ieder wat wils dus! Lief vindt plaats op zaterdag 2 september. Een Fase 4 ticket kost €66,35 en er zijn nog maar een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

2. ZeeZout

zeezout-festival
Op zaterdag 2 september kan je op ZeeZout, in de Tuinen van West (Amsterdam), genieten van heerlijke techno en house beats. Je moet er wel snel bij zijn met het kopen van kaartje(s) want ze zijn al bij de laatste tickets. Je kan nog een Final Ticket scoren voor €70.

3. Hullabaloo

hullabaloo-festival
In het Stadspark van Groningen speelt zich op zaterdag 2 september het Hullabaloo festival met een mega line-up af. De line-up bevat artiesten als Zara Larsson, Armin van Buren, Maan, Goldband, Flemming en nog veel meer! En Hullabaloo is voor alle leeftijden, dus zeker het bezoeken waard! Je moet wel opschieten met het kopen van een kaartje want ze zijn bijna uitverkocht. Je kunt nog een Late ticket halen voor €69,50.

4. Appelpop

appelpop
Dit gratis festival aan de Waalkade in Tiel kan je niet missen. Appelpop vindt plaats op vrijdag 8 & zaterdag 9 september en het heeft een uitstekende line-up. Het programma bevat artiesten als: Rolf Sanchez, Maan, Nielson, Joost, Kraantje Pappie en nog veel meer! Dit wordt gegarandeerd een fantastische ervaring en het kost je helemaal niks!

5. Draaimolen

draaimolen-festival
Als je van elektronische muziek houdt dan is dit festival echt wat voor jou. Draaimolen Festival vindt zich plaats net buiten Tilburg en heeft een super mooie locatie in een bijna betoverend bos. En de ervaring zal zonder twijfel ook betoverend worden, dus is het het zeker waard om een kaartje te kopen voor dit festival. De goedkoopste kaartjes die je nog kan krijgen kosten €62,90 en het vindt zich plaats van vrijdag 8 september tot zaterdag 9 september.

6. Smeerboel

smeerboel-festival
Op dit festival dat zich bevind op de Grasweide Papendorp in Utrecht kan je genieten van house, hitjes, techno en disco. Wel moet je nog snel een kaartje kopen voor dit feestelijke festival, ze zitten namelijk al op de final tickets verkoop. Je kan nog een final ticket aanschaffen voor €69,95. Smeerboel Festival vindt zich plaats op zaterdag 9 september.

7. Total Loss

total-loss-festival
Op dit door de Snollebollekes georganiseerde Total Loss Festival bij Aquabest in Best kan je alle grote namen als het gaat om Nederlandstalige feestmuziek verwachten, waaronder natuurlijk de snollebollekes zelfs maar ook: Frans Bauer, Mart Hoogkamer, de Gebroeders Ko, FeestDJRuud en nog veel meer. Een ticket voor zaterdag kost €48,75. Voor zondag kost een ticket €43,75 en een ticket voor het hele weekend kost €83,75. Dit feestelijke festival vind zich plaats van zaterdag 9 september tot en met zondag 10 september.

8. Sunglow

sunglow-festival
Heb je zin om een dagje keihard te stampen op de hardste muziek? Dan moet je op zaterdag 9 september naar Sunglow Festival op het recreatieoord Binnenmaas in Rotterdam! Je kunt hier artiesten verwachten als: Paul Elstak, Natte Visstick, Dikke Baap, Angerfist en nog veel meer! Je moet wel snel zijn met het kopen van een kaartje want ze zijn al bij de laatste kaartjes. Je kunt er nog een scoren voor €47,35.

9. Dream Village

dream-village-festival
Bij de Lage Aard in Breda kan je in het weekend van zaterdag 9 september tot en met zondag 10 september een mega festival met een mega line-up vinden. Het gaat natuurlijk om het Dream Village Festival. Dit festival wordt al jaren georganiseerd en ook dit jaar zal het weer een groot feest worden. Je kunt op zaterdag artiesten zoals Sefa, Rebelion, Rooler en nog veel meer verwachten. En op zondag artiesten als: David Guetta, Afrojack, Antoon, La Fuente en nog veel meer! Je kunt een Zaterdag Fase 3 of een Zondag Fase 3 kaartje kopen voor €54,35 of een Weekend phase 1 kaartje voor €79,85.

10. Into the Woods

into=the-woods
In dit bos op deze prachtige locatie in het Openluchttheater in Amersfoort speelt zich op vrijdag 15 & zaterdag 16 september weer een nieuwe editie van het Into the Woods festival af. Dit house/techno festival was weer zoon succes dat het binnen no-time was uitverkocht! Wel zijn de kaarten van Into The Woods op ADE al te koop, bovendien zou je TicketSwap in de gaten kunnen houden voor een kaartje al hoewel dat wel lastig zal worden.

11. X-Qlusive Holland

x-qlusive-holland
Op de laatste dag van de maand kan je nog even genieten van een feestje in de GelreDome in Arnhem. Hier vindt namelijk X-Qlusive Holland plaats. Op dit oranje feestje kan je artiesten als Wolter Kroes, Marco Schuitmaker, Outsiders en nog veel meer verwachten! Je kunt een Regular kaartje kopen voor €69,95, een Premium kaartje voor €119,95 of een vriendentafel voor €299,95.

Op zoek naar nog meer festivals? Check onze speciale pagina met alle grotere festivals in september.

22 augustus 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter