Into the Woods

Into the Woods
PlaatsAmersfoort
LocatieOpenluchttheater
DatumVrijdag 13 t/m zaterdag 14 september 2019
Tijd12:00 - 00:00
Leeftijd18+
BusvervoerBoek voordelig een busreis via Partybussen.nl
Bestel nueen oranje outfit, oordopjes en campingspullen
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • Locatie & Accommodaties

Into The Woods 2019

In 2019 bestaat Into The Woods tien jaar! Dat moet extra gevierd worden op het festival op vrijdag 13 en zaterdag 14 september. Bij het prachtige terrein van Openluchttheater Amersfoort is dit de mooiste afsluiter van het festivalseizoen. Lees hier de eerste info.

Tickets

Nieuws over de start van de kaartverkoop volgt snel. Volg dit festival (via het hartje hierboven) om automatisch op de hoogte te blijven. En schrijf je in voor de ticketsale via de website.

Into The Woods is standaard snel uitverkocht. Houdt de ticketsale dus goed in de gaten.

Vervoer

Alvast je vervoer (voor zaterdag) regelen? Dat kun via partner Partybussen.nl. Check de website voor alle opstapplaatsen in Nederland.

Line-up

Het programma wordt later bekend gemaakt. Wat kun je verwachten? Bekijk de line-ups van vorige edities hieronder.

In het bos in Amersfoort sluit Into the Woods traditiegetrouw het festivalseizoen af. Dit jaar vindt Into the Woods plaats op vrijdag 9- en zaterdag 10 september. Deze twee dagen kun je genieten van de beste techno, disco en drum & bass, verdeeld over maar liefst zes stages.

Tickets
Een kaartje voor Into the Woods kost €36,50. Er zijn nog vrijdag tickets, maar kaarten voor zaterdag of een weekendticket zijn uitverkocht.

Line-up

Vrijdag

Zaterdag

Aftermovie 2015

Het festivalseizoen over eind augustus? Absoluut niet! Into the Woods festival bewijst met een killer line up en mysterieuze trailer dat we ook in september nog even doorgaan. De kaartverkoop ging als een tierlier en het bos is dan helaas ook al vol voor de 2015 editie van Into the Woods festival.

Het festival vind plaats in Birkhoven te Amersfoort, met maarliefst 5 stages en namen als Sam Paganini, Extrawelt, Marcel Fengler en Space Dimensions controller zijn de verwachtingen hoog gespannen.

Line-up
Vrijdag

Zaterdag

Om alvast een idee te krijgen van de muzikale sfeer op Into the Woods volg je de souncloud: https://soundcloud.com/intothewoodsfestival/

Locatie & Accommodaties


Heb je vragen over Into the Woods? Laat het weten!