Into the Woods

Into the Woods
Plaats
Amersfoort
Datum
Vrijdag 14 t/m zaterdag 15 september 2018
Tijd
12:00 - 00:00
Leeftijd
18+
Bestel nu
Updates
Op de hoogte blijven? Maak een aan

Into The Woods 2018

ITTW 2018 vindt dit jaar plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 september. Sluit je festivalzomer passend af en waan je in de sprookjeswereld die Into the Woods heet!

Tickets

Into the Woods is uitverkocht!

Line-up

Bekijk hier alle artiesten per dag. De stages en timetable volgen.

Aftermovie

In het bos in Amersfoort sluit Into the Woods traditiegetrouw het festivalseizoen af. Dit jaar vindt Into the Woods plaats op vrijdag 9- en zaterdag 10 september. Deze twee dagen kun je genieten van de beste techno, disco en drum & bass, verdeeld over maar liefst zes stages.

Tickets
Een kaartje voor Into the Woods kost €36,50. Er zijn nog vrijdag tickets, maar kaarten voor zaterdag of een weekendticket zijn uitverkocht.

Line-up

Vrijdag

Zaterdag

Aftermovie 2015

Het festivalseizoen over eind augustus? Absoluut niet! Into the Woods festival bewijst met een killer line up en mysterieuze trailer dat we ook in september nog even doorgaan. De kaartverkoop ging als een tierlier en het bos is dan helaas ook al vol voor de 2015 editie van Into the Woods festival.

Het festival vind plaats in Birkhoven te Amersfoort, met maarliefst 5 stages en namen als Sam Paganini, Extrawelt, Marcel Fengler en Space Dimensions controller zijn de verwachtingen hoog gespannen.

Line-up
Vrijdag

Zaterdag

Om alvast een idee te krijgen van de muzikale sfeer op Into the Woods volg je de souncloud: https://soundcloud.com/intothewoodsfestival/


Heb je vragen over Into the Woods? Laat het weten!