• Tickets
  • Line-up
  • Locatie

Into the Woods

Into the Woods
PlaatsAmersfoort
LocatieOpenluchttheater
DatumVrijdag 13 t/m zaterdag 14 september 2019
Tijd12:00 - 00:00
Prijs€48,35
Leeftijd18+
BusvervoerBoek voordelig een busreis via Partybussen.nl
OvernachtingBekijk hotels in de buurt van Amersfoort
Zonnebrilbestel nu je festival zonnebril
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • Locatie

Into The Woods 2019

In 2019 bestaat Into The Woods tien jaar! Dat moet extra gevierd worden op het festival op vrijdag 13 en zaterdag 14 september. Bij het prachtige terrein van Openluchttheater Amersfoort is dit de mooiste afsluiter van het festivalseizoen. Lees hier de eerste info.

Tickets

De kaartverkoop van Into The Woods begon op woensdag 1 mei. Binnen enkele uren waren alle kaarten al uitverkocht! Je kunt Ticketswap proberen, maar ook daar worden zeer weinig kaartjes aangeboden (en heel veel gezocht).

Mocht je al wel een ticket hebben dan kun je via tip: via Festicket verschillende hotels in Amersfoort, vlakbij het festivalterrein bekijken.

Koop ticket(s)

  • Vrijdag: €48,35
  • Zaterdag: €48,35
  • Weekend: €92,85

Vervoer

Alvast je vervoer (voor zaterdag) regelen? Dat kun via partner Partybussen.nl. Check de website voor alle opstapplaatsen in Nederland.

Line-up

De artiesten voor beide dagen zijn al bekend gemaakt. Binnenkort volgt de indeling per stage + de timetable.

Aftermovie

In het bos in Amersfoort sluit Into the Woods traditiegetrouw het festivalseizoen af. Dit jaar vindt Into the Woods plaats op vrijdag 9- en zaterdag 10 september. Deze twee dagen kun je genieten van de beste techno, disco en drum & bass, verdeeld over maar liefst zes stages.

Tickets
Een kaartje voor Into the Woods kost €36,50. Er zijn nog vrijdag tickets, maar kaarten voor zaterdag of een weekendticket zijn uitverkocht.

Line-up

Vrijdag

Zaterdag

Aftermovie 2015

Het festivalseizoen over eind augustus? Absoluut niet! Into the Woods festival bewijst met een killer line up en mysterieuze trailer dat we ook in september nog even doorgaan. De kaartverkoop ging als een tierlier en het bos is dan helaas ook al vol voor de 2015 editie van Into the Woods festival.

Het festival vind plaats in Birkhoven te Amersfoort, met maarliefst 5 stages en namen als Sam Paganini, Extrawelt, Marcel Fengler en Space Dimensions controller zijn de verwachtingen hoog gespannen.

Line-up
Vrijdag

Zaterdag

Om alvast een idee te krijgen van de muzikale sfeer op Into the Woods volg je de souncloud: https://soundcloud.com/intothewoodsfestival/

Locatie


Heb je vragen over Into the Woods? Laat het weten!