15-17 april 2022 officieuze aftrap outdoor festivalseizoen

15-17 april 2022 officieuze aftrap outdoor festivalseizoen

Het weekend van 15, 16 & 17 april 2022 wordt gezien als de officieuze aftrap van het outdoor-festivalseizoen. Tijdens het openingsweekend kan je festivals als Paaspop, DGTL en Awakenings Easter bezoeken. We hopen er natuurlijk op dat we dan eindelijk weer naar buiten festivals kunnen en dit jaar wel het ‘echte’ festivalseizoen mee mogen maken.

Paaspop

Paaspop begint al op vrijdag 15 april overdag en is dan ook het festival waarmee zal worden afgetrapt. Het festival duurt t/m 17 april en vindt plaats in Schijndel. Voor Paaspop kan je nog steeds weekendtickets scoren vanaf €143,50. Daarnaast heeft de organisatie al een deel van de line-up aangekondigd en kan je artiesten verwachten zoals, The Chainsmokers, Rolf Sanchez, Frenna, Bilal Wahib, Antoon en Whispering Sons.

DGTL

Helaas kon DGTL vorig jaar niet doorgaan, maar is dit jaar terug met een nieuwe editie op 16 en 17 april 2022. Voor DGTL zijn er nog zowel zaterdag als zondag tickets beschikbaar, dus mocht je dit feestje niet willen missen scoor deze dan op tijd! Ook is het mogelijk om de openingsnight te bezoeken op vrijdagavond. De line-up heeft DGTL deze week aangekondigd en we kunnen o.a. artiesten zoals Colyn, KI/KI, Laurent Garnier, Ana Lilia en Octo Octa verwachten.

Awakenings Easter

Awakenings Easter vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 april en zondag 17 april 2022. Voor dit festival kan je ook al kaartjes kopen en heb je de keuze uit een zaterdagticket die €86,90 kost, een zondagticket voor €71,50 of een combi weekend ticket zodat je niks hoeft te missen voor €143,00. Ook is voor beide dagen al de line-up bekend gemaakt. Op zaterdag staan artiesten zoals Vladimir Dubyshkin, Reinier Sonneveld, Nina Kraviz en Benny Rodrigues op de line-up. Op zondag staan o.a. 999999999, Amelie Lens, Speedy J, Rebekah en Pan-Pot op de line-up.

REBIRTH Festival

Buiten het festival openingsweekend zullen er al eerder andere buiten festivals plaatsvinden zoals REBIRTH Festival. REBIRTH is dit jaar van 8 t/m 10 april, een heel weekend lang dus. Voor dit festival kan al vanaf €30,95 een kaartje scoren. De eerste namen van de line-up van REBIRTH zijn ook al bekend gemaakt. Op de line-up staan o.a. artiesten zoals Mad Dog, D-Attack en Adrenalize.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen over corona in 2022? Vergeet dan vooral niet om onze nieuwe festival blog te checken. Hierin vertellen wij het laatste nieuws en hoe dat invloed heeft op de festivalwereld.

7 januari 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter