6 leukste festivals in maart 2024

6 leukste festivals in maart 2024

De maand maart is weer aangebroken! Wat gaat de tijd toch snel, maar voor de festivalliefhebbers is dit natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Wie weet sta jij binnenkort op je allereerste festival van het seizoen met warme zonnestralen op jouw gezicht. In dit artikel lees je welke zes festivals wij jou zeker aanraden om te bezoeken in maart 2024.

1. DGTL Amsterdam ( 29 t/m 31 mrt. )

Een super gaaf house en techno feest met een industriële setting, dat natuurlijk nergens beter georganiseerd kan worden dan op de NDSM-Werf in Amsterdam. Het festival begint in de nacht van vrijdag 29 maart en gaat dag en nacht door t/m zondag 31 maart. De line-up staat vol met bekende artiesten als: Partiboi69, I Hate ModelsCincity. Check onze festivalpagina van DGTL 2024 om de dag met jouw favoriete artiesten uit te zoeken. Voor DGTL By Day zijn er alleen nog Final tickets beschikbaar voor de zaterdag voor €95,-. Voor DGTL By Night zijn er wel nog genoeg tickets over. Dus koop ze snel nu het nog kan!

2. Don’t Let Daddy Know ( 2 mrt. )

Het festival Don’t Let Daddy Know (DLDK) wordt al tien jaar lang over de gehele wereldbol gehouden. Van Nederland tot aan Brazilië, niks is ze te gek. Met de beste DJ’s uit de dance scene komt DLDK op zaterdag 2 maart terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam om weer een groot feestje te bouwen. Dus scoor nog snel je tickets en geniet van een avondje met Hardwell, Blasterjaxx, Radical Redemption en nog veel meer artiesten. Er is nog maar een heel klein aantal Late Bird Tickets overgebleven voor €69,00 dus koop je tickets zo snel mogelijk.

3. Nachtcollege ( 16, 22 & 23 mrt. )

Ondertussen zijn de events van Nachtcollege mega populair onder techno fans. In maart keert het feest terug naar twee verschillende locaties. Op zaterdag 16 maart is het tijd voor een nieuwe editie in het Poppodium 013 in Tilburg met o.a. Stan Christ, Cynthia Spiering & Parfait. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart is Nachtcollege terug in de Neushoorn in Leeuwarden, waar je zal genieten van de lekkerste beats van Aphøtic, Jan Vercauteren & een harde closing set van Winson. Helaas is het event van vrijdag 22 maart al uitverkocht, maar voor de andere twee dagen kun je nog steeds tickets bemachtigen.

4. 010 Classics ( 23 mrt. )

Heb je nog nooit van 010 gehoord? Dan heb je echt wat gemist! Dit event is namelijk van alle markten thuis. Ga uit van oldschool, classics, clubclassics, early rave, techno en techhouse. 010 Classics zal plaatsvinden op zaterdag 23 maart in de Maassilo in Rotterdam. Een hele nacht feesten met artiesten als: The Darkraver, Reza & Warren Fellow. Je kunt nu nog Fase 4 tickets verkrijgen voor €38,95.

5. Paaspop ( 29 t/m 31 mrt. )

Natuurlijk is Paaspop dit jaar weer terug tijdens het Paasweekend. Het festival is een jaarlijks succes en host de grootste nationale en internationale artiesten. Daarnaast is het toegankelijk voor alle leeftijden, wat betekent dat je er een leuk familie uitje van kunt maken. Dit jaar zullen o.a. Froukje, Suzan & Freek, Tiësto en Zara Larsson aanwezig zijn op Paaspop 2024. Net als elk jaar was Paaspop binnen no-time uitverkocht. Je kunt wel nog kaartjes proberen te scoren via TicketSwap.

6. Masters of Hardcore ( 30 mrt. )

Ook kun je de maand maart afsluiten met een lekker hard feestje. Masters Of Hardcore keert op zaterdag 30 maart weer terug naar de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Dus heb jij zin om flink te beuken en helemaal los te gaan? Angerfist, Deadly Guns, Dimitri K en nog veel meer hardere styles artiesten zullen jou daar zeker bij helpen. Of je nou van Early Hardcore of van harde terror houdt, op Masters Of Hardcore hoor je van alles voorbij komen. Je hebt dit jaar wederom de keus om alleen voor het festival een ticket te kopen ( €83,- ) of voor het festival en de afterparty ( €102,25 ), dat na afloop van het hele feest ook in de Brabanthallen gegeven zal worden met ook daar super toffe DJ’s.

Bezoek onze festivalpagina’s voor meer informatie over elke festival. We wensen jullie allemaal veel plezier en hopen dat jullie een mooie start kunnen maken aan het festivalseizoen.

28 februari 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter