• Tickets
  • Line-up
  • Locatie

Masters of Hardcore

Masters of Hardcore
StadDen Bosch
LocatieBrabanthallen
DatumZaterdag 28 maart 2020
Tijd22:00 - 08:00
Prijs€68,75
Leeftijd18+
OvernachtingZoek een hotel in de buurt
Zonnebrilbestel nu je festival zonnebril
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • Locatie

Masters of Hardcore 2020

In 2020 wordt Masters of Hardcore voor de 25e keer georganiseerd, op zaterdag 28 maart. Dit jubileum wordt natuurlijk extra groots gevierd. Fan van Masters? Dan moet je eigenlijk wel bij deze editie aanwezig zijn. Lees hier de eerste info.

Tickets

De kaartverkoop voor MOH 2020 start op zaterdag 30 november om 13:00 uur. Via de website van Masters is het mogelijk om je in te schrijven voor de pre-sale. Je ontvangt dan als eerste info over de ticketsale. Je kunt ook hier een account aanmaken en het event liken via het hartje. Je ontvangt dan automatisch updates.

Line-up

Vorig jaar kende Masters of Hardcore acht stages met de grootste artiesten uit de hardcore wereld. Omdat het feest nu 25 jaar bestaat verwachten we dat er extra groots uitgepakt gaat worden.

Aftermovie

De volgende editie van Masters of Hardcore staat al in de agenda: zaterdag 30 maart 2019. Meer info over de kaartverkoop en het programma volgt later.

Tickets
De kaartverkoop van Masters is gestart! De volgende kaarten zijn nu te koop:

  • Regular: €68,75 (bijna uitverkocht)
  • VIP: €78,75

Line-up
De complete line-up is bekend! Maar liefst zeven stages met Hardcore, RAW, Extreme, Frenchcore, Terror en Early. Check hier alle artiesten per stage:

Aftermovie


De volgende editie van Masters zal plaatsvinden op zaterdag 24 maart 2018. Zet deze datum dus vast in je agenda en ben bij het grootste indoor hardcore feest ter wereld!

Tickets
De kaartverkoop is begonnen!

Regular: €67,94
VIP: €78,13

Line-up
Zes stages met tientallen harde namen:

Aftermovie 2017

Zaterdag 28 maart is het weer zover, de 20ste editie van Masters of Hardcore, 20 years of Rebellion. Van 22:00 tot 08:00 in de morgen gaat in de Brabanthallen het dak er weer helemaal vanaf! Met maar liefst 6 verschillende stages, is er voor elk feestbeest wel een heerlijk deuntje naar keuze.

Tickets
Wil jij ook de hele nacht lekker stampen op grote namen als Korsakoff, Partyraiser en Neophyte? Verzeker jezelf dan snel op een ticket, nu het nog kan!

Line-up per stage

Trailer

Locatie


Heb je vragen over Masters of Hardcore? Laat het weten!