7 leukste festivals in juni 2024

7 leukste festivals in juni 2024

1. Amsterdam Open Air (1 & 2 juni)

Foto: Amsterdam Open Air

Begin de maand juni met Amsterdam Open Air. Je kunt hier namelijk genieten van allerlei soorten muziek en je bevindt je ook nog eens op een prachtige locatie, namelijk het Gaasperpark in Amsterdam. Met artiesten als: Jonna FraserPartiboi69Cincity en heerlijke food line-up kun je samen met jouw vrienden twee dagen lang volop genieten. De weekend tickets zijn inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog dag tickets beschikbaar. Een Final Ticket voor zaterdag kost €79,95 en een Regular Ticket voor zondag kost €68,50.

2. Ohm festival (8 juni)

Foto: Ohm Festival

Ook is het weer tijd voor de zomereditie van het Ohm Festival. Dit festival staat bekend om de allerbeste elektronische muziek. Op de line-up bevinden zich verschillende house, funky en techno artiesten, zoals: Skin On Skin, Cltx & Dj Europarking. Het feest zal plaatsvinden bij Lijm & Cultuur in Delft. Je kunt nog een Final ticket scoren voor €56,45 dus wees snel!

3. Best Kept Secret (7 t/m 9 juni)

 

Foto: Best Kept Secret

In het tweede weekend van juni keert Best Kept Secret terug, met hopelijk ook dit jaar een warme en zonnige editie. Kom naar de Beekse Bergen waar je ’s middags kan genieten van de leukste pop/rock artiesten en sluit je avond dansend af met  lekkere DJ-sets. Op het programma staan o.a. De Jeugd Van Tegenwoordig, Coloray &  KI/KI. De ticketverkoop is nog steeds in volle gang, bekijk hieronder de ticketprijzen:

Weekendticket incl. camping €285,-
Weekendticket excl. camping €270,-
Weekendticket incl. camping (onder de 21 jaar) €199,-
Vrijdag Ticket €135,-
Zaterdag Ticket €135,-
Zondag Ticket €135,-

4. FestiFest (8 juni)

Foto: Festifest

FestiFest bestaat dit jaar 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Wil jij er ook bij zijn? Kom dan op zaterdag 8 juni naar het Noorderlicht Café op de NDSM-Werf in Amsterdam en beleef een heerlijk dansfeestje. Op de line-up staan: Gabrielle Kwarteng, Mowgli, SHMLSS en meer. Scoor nu een Late ticket voor €59,- en join dit dansparadijs.

5. Pinkpop (21 t/m 23 juni)

Foto: Pinkpop

Decennia lang treden de grootste nationale en internationale sterren op tijdens Pinkpop. Ook dit jaar staan wereldberoemde artiesten als: MÅneskin, Hozier & Louis Tomlinson op het programma. Daarnaast is Joost ook nog op het laatste moment toegevoegd aan de line-up. Heb je dus zin in een dagje meezingen met de grootste hits en jouw favoriete artiesten live te zien optreden? Koop dan nu een ticket voor Pinkpop 2024. In de tabel hieronder vind je de ticketprijzen:

Ticket Regular Tuinterras Sky Deck
Vrijdag €145 €225 €398
Zaterdag €145 €225 €398
Zondag €145 €225 €398
3 dagen incl. camping €290 €485 €910

6. Defqon.1 (27 t/m 30 juni)

Foto: Defqon.1

Hét grootste hardstyle festival is eind juni weer te vinden in Biddinghuizen. Vier dagen lang beuken en stampen op alle hardere stylen die je maar kunt bedenken. Met grote artiesten als: Major Conspiracy, Dimitri K, Angerfist en de welbekende POWER HOUR show wordt Defqon.1 weer een feest om niet te vergeten. Er zijn nog Vrijdag tickets over voor €94,95. Voor de andere dagen kun je nog tickets proberen te scoren via Ticketswap.

7. Concert at SEA (27 t/m 29 juni)

Foto: Concert at SEA

Een heerlijk strandfeestje met Nederlandse parels op het programma. Concert at SEA is the place to be voor alle fans van Nederlandse muziek. Met dit jaar op de line-up artiesten als: Suzan & Freek, Acda En De MunnikBLØF en meer. Er zijn enkel donderdag tickets over voor €80,-.

Check de festivalpagina’s voor meer informatie over timetables, plattegronden en meer. Ben je er nog niet over uit naar welke festival je wilt gaan? Check dan onze festivalagenda voor nog meer opties.

29 mei 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter