Amsterdam Open Air

Amsterdam Open Air
PlaatsAmsterdam
LocatieGaasperpark
DatumZaterdag 1 t/m zondag 2 juni 2019
Tijd11:00 - 23:00
Prijs€99,50 (weekender)
Leeftijd18+
BusvervoerBoek voordelig een busreis via Partybussen.nl
OvernachtingBekijk hotels in de buurt van Amsterdam
Bestel nueen outfit, oordopjes en campingspullen
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
 • Tickets
 • Line-up
 • FAQ
 • Locatie & Accommodaties

Amsterdam Open Air 2019

De organisatie van Amsterdam Open Air heeft de 2019 editie bevestigd! AoA 2019, zal net zoals voorgaande jaren, plaatsvinden in het eerste weekend van juni (zaterdag 1 en zondag 2 juni). De laatste informatie over Open Air lees je op deze pagina.

Tickets

Binnen enkele uren waren alle zaterdag- en weekendkaarten uitverkocht. Ook de zondag tickets zijn inmiddels weg waardoor er alleen nog maar weekend + camping tickets beschikbaar zijn. Via Ticketswap worden al wel wat kaarten voor de overige dagen aangeboden. Prijzen voor AoA 2019:

DagEarly BirdRegular
Zaterdag€64,50
Zondag€64,50
Weekender€94,50€99,50
Weekender + camping€129,50€134,50

Koop ticket(s)

Vervoer

Geen zin om te bobben of met het OV naar AoA af te reizen? Bestel gewoon een taxi! Via het platform van sneleentaxi bespaar je tot wel 70% op een rit en is het met een aantal vrienden ook nog eens voordeliger.

Kom je ver buiten Amsterdam? Kijk dan een op partnersite Partybussen.nl. Hier vindt je alle opstapplaatsen in Nederland om naar het Gaasperpark te reizen.

Camping

We horen hele goede verhalen over de camping van Amsterdam Open Air. Deze is niet zo groot, maar dat is mogelijk waarom het juist zo chill is hier. Kom je een stukje buiten Amsterdam dan is dit zeker een aanrader. Het is eigenlijk een normale camping met alle faciliteiten aanwezig (toiletgebouw, stroom etc). Heb je nog campingspullen nodig? Check de site van onze partner eens:

campingspullen

Line-up

Op AoA hoor je veel verschillende genres; house, urban, techno, latin, eigenlijk voor ieder wat wils. Dat maakt het festival ook zo leuk! Je ziet heel veel verschillende mensen voorbij komen. Het programma is bekend! Bekijk hier alle artiesten per dag en stage:

Zaterdag

Zondag

FAQ

Wat is de minimum leeftijd?
De minimum leeftijd voor Amsterdam Open Air is 18 jaar. Vergeet je ID niet! Een kopie van je ID is niet geldig en kom je dus ook niet binnen.
Waar kan ik mijn tickets kopen en verkopen?
De officiële website om kaartjes te kopen voor Amsterdam Open Air 2019 is amsterdamopenair.nl/tickets Wil je je tickets verkopen doe dat dan via Ticketswap.nl, want dat is de enige veilige manier.
Wanneer vindt het festival plaats?
Amsterdam Open Air 2019 vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni van 12:00 tot 23:00 uur.

Aftermovie

Meer info

Het terrein van Amsterdam Open Air, het Gaasperpark, is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Metrostation Gaasperplas ligt namelijk naast de festivallocatie.

Aangezien Open Air een weekend festival is, is het ook mogelijk om te kamperen rond de Gaasperplas. Een plek op de camping is niet alleen enorm gezellig, je pikt ook de pre- en afterparty’s mee. Meer info over de camping op Open Air volgt. Meer info over eerdere edities van AoA:

Noteer vast in je agenda: zaterdag 2 en zondag 3 juni. Dan vindt Amsterdam Open Air 2018 namelijk weer plaats! Lees hier alles over de kaartverkoop en line-up.

Tickets
Elk jaar is er een enorme run op tickets, deze kaarten zijn nog te koop via de volgende kanalen:

 • Zaterdag: €54.75
 • Zondag: €54.75
 • Weekender: €92,25
 • Campsite Weekender: €124.75

Line-up
Het volledige programma, voor beide dagen per stage, is bekend!

Zaterdag

Zondag

Memories

Amsterdam Open Air vindt in 2017 plaats in het eerste weekend van juni. Check hier alle info.

Tickets
Alle tickets zijn uitverkocht! Alleen nog losse camping tickets verkrijgbaar.

 • Zaterdag: €49,50
 • Zondag: €49,50
 • Weekender: €82,50
 • Weekend + camping: €120
 • Camping: €37,50

Line-up
De complete line-up is bekend:

Zaterdag

Zondag

Aftermovie 2016

Zet zaterdag 4 en zondag 5 juni alvast in je agenda, dan is het namelijk tijd voor Amsterdam Open Air 2016! AOA is ook een van de festivals die zich dit jaar heeft aangesloten bij de Green Deal, het doel hiervan is het afval te verminderen en de festival ganger hierdoor meer plezier te laten beleven.

Een muzikale, culinaire en culturele ontdekking dat zijn de perfecte woorden voor de beleving op Amsterdam Open Air 2016!

Tickets
De zaterdag tickets zijn uitverkocht!

Line-up
De volledige line-up voor Amsterdam Open Air 2016 is bekend!

Zaterdag

Zondag

Vunzige Deuntjes

Slapefunk

Africa's Sound

Soundsystems:
Afrolosjes
A’s Academy
Buckwild
Rituals

Aftermovie 2015
Check hier de aftermovie van Amsterdam Open Air 2016! Als je deze gezien hebt kan je echt niet meer wachten tot het weekend van 4 en 5 juni!!!

Locatie & Accommodaties


Heb je vragen over Amsterdam Open Air? Laat het weten!