909 een van de weinige festivals waar Charlotte de Witte draait

909 een van de weinige festivals waar Charlotte de Witte draait

Wil je Charlotte de Witte deze zomer in actie zien op een Nederlands festival? Dan heb je slechts twee kansen. De Belgische DJ draait deze zomer (tot nu toe) alleen op 909 Festival en Lowlands. Het laatste festival is al uitverkocht dus blijft 909 over. Dat festival vindt dit weekend plaats en laten er nou net nog zondag tickets beschikbaar zijn, voor slechts €39,50.

Afsluiter op zondag

909 vindt op zaterdag 3 en zondag 4 juni plaats in het Amsterdamse Bos. De zaterdag tickets zijn al uitverkocht maar voor de zondag (en combi), als Charlotte de Witte draait, zijn nog kaarten beschikbaar. De Witte sluit de mainstage af van 21:00 t/m 23:00 uur. Ze draait na Enrico Sangiuliano dus dat belooft flink beuken te worden de laatste uurtjes van 909. Verder zie je op de zondag van dit festival o.a. Sven Väth en Carlos Valdes.

Buitenlandse festivals

909 en Lowlands zijn dus de enige festivals in Nederland waar Charlotte de Witte te zien zal zijn. Net over de grens kun je haar deze zomer tegenkomen op Rock Werchter (donderdag 29 juni) en Airbeat One (donderdag 12 juli). Check de artiestenpagina van Charlotte De Witte voor een compleet overzicht van haar optredens. We hebben dit voor elke artiest die op festivals draait/speelt overzichtelijk voor je op een rijtje proberen te zetten.  Via het artiestenoverzicht kan je, je favoriete artiesten zoeken.

 

31 mei 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter