Acda en de Munnik zijn terug, ook op festivals in 2024

Acda en de Munnik zijn terug, ook op festivals in 2024

Thomas Acda en Paul de Munnik, die samen het duo Acda en de Munnik vormen, waren in 2015 gestopt met het maken van muziek samen om voor hun zelf te beginnen. Begin 2023 maakten ze bekend dat ze weer samen als duo gaan optreden. Ook zullen ze weer op festivals aanwezig zijn!

Je kunt Acda en de Munnik kennen van liedjes als: Het Regent Zonnestralen, Niet Of Nooit Geweest en De Kapitein Deel II. Ze begonnen in 1989 en maakten samen muziek tot 2015. Dit jaar maakten ze op donderdag 23 maart bij Q-Music bekend dat ze weer samen komen. Acda en de Munnik brachten de single “Morgen wordt fantastisch” uit en later ook het album “AEDM“. Naast de nieuwe muziek hebben ze ook meerdere shows in de Ziggo Dome en Ahoy voor hun tournee: Reünie.

Festivals

acda-en-de-munnik

Dat ze weer samen kwamen was groot en goed nieuws voor fans, maar ook voor festival fans, want ze hebben twee weken geleden op het HIER Festival in Ahoy opgetreden en nu staan zo ook gepland om op te treden op Paaspop, Concert at SEA, Indian Summer Festival en In Het Volkspark. Dit is groot nieuws, omdat ze een tijd uit elkaar waren als duo en het dus al een lange tijd geleden is dat ze op festivals hebben opgetreden. Wil je het duo live zien? Koop dan kaartjes voor bovenstaande festivals. Het is ook niet uitgesloten dat ze op nog meer festivals staan komende zomer.

30 november 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter