• Tickets
  • Line-up
  • Locatie

In Het Volkspark

In Het Volkspark
StadEnschede
LocatieVolkspark
DatumZaterdag 9 juli 2022
Tijd14:00 - 23:00
Prijs€ 45,50
LeeftijdAlle leeftijden
Corona statusDit festival is verplaatst naar 2022
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • Locatie

In Het Volkspark 2021

Update: De organisatie heeft er helaas voor moeten kiezen om dit festival te verplaatsen naar zaterdag 9 juli 2022. Dit festival is eerder al verplaatst naar 10 juli 2021 maar deze datum komt simpelweg te vroeg voor de organisatie. Alle tickethouders hebben een e-mail ontvangen met meer uitleg.

Dit festival is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen Freshtival en Concert at SEA! Een uniek feestje die je niet mag missen als festival liefhebber!

Tickets

Tickethouders hebben een mail ontvangen van de organisatie met meer informatie! Over de resterende ticketverkoop is nog niks bekend. Stay tuned!

Line-up

Wat betreft de line-up heeft de organisatie hier het volgende over te zeggen:
Net als jullie waren wij erg blij met de line-up van In Het Volkspark 2020. We gaan ons best doen om zoveel mogelijk van de line-up ook voor volgend jaar vast te leggen. Wanneer we hier meer over weten laten we je dat uiteraard weten.

In het Volkspark 2020

Een gloednieuw popfestival vol leuke artiesten: In het Volkspark! Een samenwerking tussen Freshtival en Concert at SEA. Dit festival vindt plaats op zaterdag 11 juli in Enschede. Er is al een deel bekend van de line-up, bekijk hieronder alle informatie.

Tickets

De ticketverkoop voor In Het Volkspark 2020 is begonnen! Wij weten niet hoe snel de tickets zullen uitverkopen, maar als je naar de line-up kijkt zal dit festival met een grote kans snel populair worden. Hou dat dus in je hoofd! In Het Volkspark is voor alle leeftijden maar: Kinderen onder de 14 jaar komen niet zonder begeleiding binnen. Bekijk hier de prijzen.

  • Festivalkaart: €45,50
  • VIP-Festivalkaart: €179*

* Met een VIP ticket heb je toegang tot het VIP deck met o.a. open bar, hapjes.

Line-up

Er zijn verschillende artiesten al bekend gemaakt. Voor de eerste editie is dit zeker een top line-up tot nu toe! Bekijk ze hier:

Chef'Special
BLØF
Kraantje Pappie
Miss Montreal
Tino Martin
Mental Theo
The Dirty Daddies
Henk Dissel
Beatcrooks

Locatie & Airbnb's in de buurt


Heb je vragen over In Het Volkspark? Laat het weten!