ADE events Revealed & The Happening

ADE events Revealed & The Happening

Amsterdam Dance Event,  een van de leukste week in het jaar als je het mij vraagt! Heel Amsterdam (de stad waar ik een héle grote liefde voor heb) staat dan 5 dagen in het teken van de dance scene! Voor mij was dit de eerste keer dat ik daadwerkelijk naar een event ben geweest tijdens deze hele happening.  Ik mocht namens FestivalFans het event Hardwell presents: Revealed en The Happening in de Jimmy Woo bezoeken.  Het feest Revealed werd donderdagavond in de Heineken Music Hall gehouden. Aangezien ik zelf niet in de buurt woon (far away zelfs, in Limburg.. het kan niet erger)  logeerde ik deze dag bij mijn oom en tante. Fijn met het fietsje richting de Bijlmer Arena, waar ik onderweg al meekreeg dat het daadwerkelijk ADE was. Posters, gele lampjes, gele vlaggen, reclame borden noem maar op! Het was niet te missen.

Aangekomen bij HMH stond er om 23.00 een interview op me te wachten met DJ ‘Kill The Buzz’. Een groot talent dat samenwerkt met o.a. Hardwell. Hij reist nu de hele wereld over maar komt oorspronkelijk uit het Brabantse Breda. Hopelijk begreep hij daardoor een beetje mijn apart Limburgse accentje… In de HMH waren twee aparte zalen waar op beide plekken goede house muziek werd gedraaid door o.a. The Sick Induviduals, Thomas Newson en Hardwell himself. Jammer genoeg kon ik niet de hele avond hier blijven want er stond nog een ander event op me te wachten, namelijk ‘The Happening’. De Jimmy Woo ligt midden in het centrum, bij het Leidse plein dus om dit met de fiets te doen is geen goed plan helemaal vanuit Bijlmer Arena om 01.30 ’s nachts. Gelukkig reed er een free ADE tour bus, die ons naar de bestemming op het Leidse plein kon brengen. Top geregeld!

Eenmaal binnen bij de Jimmy Woo kreeg ik al gelijk de vibe te pakken. Hier werd voornamelijk R&B en hip-hop gedraaid en dat is toch echt wel waar mijn hartje ligt. Er draaide namen zoals Jaziah, Flat White en FS Green, zeer toffe Dj’s waarbij je echt verplicht wordt om dansjes te doen! Jammer genoeg was het maar voor een korte duur want om 04.15 stond de ADE tourbus al weer klaar om ons terug te brengen naar de Arena. Snel terug fietsen en me bed in want de volgende ochtend stond me wekker gewoon weer ingepland op 09.00… Maar ik mag niet treuren want dat heb ik er zeker wel voor over gehad. Het was een zeer geslaagde avond met twee super toffe events. Ik kan nu al niet meer wachten tot volgend jaar!

ADE thanks for all the great events and see you next year!

P. S Lees hier het hele interview met DJ ‘Kill the Buzz’!

20 oktober 2014

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter